A u mnie masakra jeżeli chodzi o mdłości, zjem mdli, jestem głodna mdli i tak w kółko. Wymiotuję co prawda rzadko, tylko jak już na prawdę mam kryzys ale te mdłości wykańczają mnie a pomyśleć, że jeszcze z dwa tygodnie temu to musiałam doszukiwać się jakichkolwiek objawów ciąży..
reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mnie narazie mdli jak jestem glodna, ale wlasnie w kazdej ciąży to mi sie tak zaczynalo kolo 7 tygodnia takie prawdziwe mocne objawy wiec mysle, ze wszystko jeszcze przedemna☺A u mnie masakra jeżeli chodzi o mdłości, zjem mdli, jestem głodna mdli i tak w kółko. Wymiotuję co prawda rzadko, tylko jak już na prawdę mam kryzys ale te mdłości wykańczają mnie a pomyśleć, że jeszcze z dwa tygodnie temu to musiałam doszukiwać się jakichkolwiek objawów ciąży..
atomek
A u mnie masakra jeżeli chodzi o mdłości, zjem mdli, jestem głodna mdli i tak w kółko. Wymiotuję co prawda rzadko, tylko jak już na prawdę mam kryzys ale te mdłości wykańczają mnie a pomyśleć, że jeszcze z dwa tygodnie temu to musiałam doszukiwać się jakichkolwiek objawów ciąży..
Spróbuj zjeść coś z samego rana jeszcze w łóżku w pozycji leżącej, chociażby pół banana i wstań dopiero po chwili. Koleżance bardzo to pomagało a mdłości miała okrutne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Żeby nam to szybko przeszłoJa tak mam, też zawsze się cieszyłam na dzieci a teraz kiedy to się wkoncu stało to strach i stres jest większy niż ta radość.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
U mnie tez drugi dzuen mdkosci i dzus bardziej intensywne niz wczoraj, wiec zaczelo Sue na dobre
Co do stresu to pewnie ze jest bede miala jakby blizniaki Ale chcielismy i bardzo Sue cieszymy
Za 9 dni zobaczymy serduszko [emoji7]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Co do stresu to pewnie ze jest bede miala jakby blizniaki Ale chcielismy i bardzo Sue cieszymy
Za 9 dni zobaczymy serduszko [emoji7]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja szczerze nie wiem co to mdlosci....no moze za jednym razem w 2 ciazy. Teraz 4 i narazie cicho......wiec moze tak zostac. Dziewczyny normalne ze sie martwicie bo tak jest jak sie dowiadujemy bardzo wczesnie.....co innego jak bysmy sie dowiedzialy bedac juz 3 mc w ciazy
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Bedzie dobrze trzymam kciuciNawet nie wiecie jak bym juz chciala chociaz pecherzyk zobaczyc....ze jest tam gdzie powinien
Peugeotka na kiedy masz termin?
atomek
Nawet nie wiecie jak bym juz chciala chociaz pecherzyk zobaczyc....ze jest tam gdzie powinien
A kiedy planujesz wizytę? Ja te się muszę zapisać ale myśle ze poczekam jeszcze 2 tyg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: