reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A u mnie pierwsza zauważalna zmiana, cycki są jakby pełniejsze i sutki chyba troszkę większe :-D I to nie moje pobożne życzenie, żeby nie było :p ale M też to zauważył, w sumie to on pierwszy mi o tym powiedział :p Więc chyba faktycznie jestem w ciąży :szok: Ale i tak dalej to do mnie nie dociera. Pewnie nawet jak dziś zobaczę wyniki z bety to dalej będzie jakby to mnie nie dotyczyło. Pani pielęgniarka, która pobierała mi krew pochwaliła moje żyły:cool2::-D Powiedziała, że jak będzie ciąża to przynajmniej będzie łatwo się kłuć:confused2::-D

reklama
@olaaa7 nie martw sie, ja tez tak mam. To hormony na nas tak dzialaja. Tak bardzo chcialam tego dziecka a teraz tez mam takie mysli, ze moze jednak bym jeszcze popracowala, ze nie chce mi sie w domu siedziec. Wiesz, jednak to nasze cialo sie zmienia i wiele nawykow musimy zmienic na czas ciazy. To nie jest takie proste do zaakceptowania, a hormony nam w tym nie pomagaja.

U mnie te cycki to byl pierwszy objaw kilka dni po owulacji kiedy zaczelam podejzewac, ze cos zakielkowalo [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

A kiedy planujesz wizytę? Ja te się muszę zapisać ale myśle ze poczekam jeszcze 2 tyg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie albo bym chciala 16 albo 22 jeszcze jest poniedzialek 20 ale wvponiedzialki corka ma gitare wiec odpada. Wolala bym wczesniej bo pewnie dostane cos na podtrzymanie.

@olaaa7 nie martw sie, ja tez tak mam. To hormony na nas tak dzialaja. Tak bardzo chcialam tego dziecka a teraz tez mam takie mysli, ze moze jednak bym jeszcze popracowala, ze nie chce mi sie w domu siedziec. Wiesz, jednak to nasze cialo sie zmienia i wiele nawykow musimy zmienic na czas ciazy. To nie jest takie proste do zaakceptowania, a hormony nam w tym nie pomagaja.

Jak dobrze, że jest to forum i takie fajne babki, które rozumieją drugą babę :p

A u mnie pierwsza zauważalna zmiana, cycki są jakby pełniejsze i sutki chyba troszkę większe :-D I to nie moje pobożne życzenie, żeby nie było :p ale M też to zauważył, w sumie to on pierwszy mi o tym powiedział :p Więc chyba faktycznie jestem w ciąży :szok: Ale i tak dalej to do mnie nie dociera. Pewnie nawet jak dziś zobaczę wyniki z bety to dalej będzie jakby to mnie nie dotyczyło. Pani pielęgniarka, która pobierała mi krew pochwaliła moje żyły:cool2::-D Powiedziała, że jak będzie ciąża to przynajmniej będzie łatwo się kłuć:confused2::-D

U mnie cycki tez daja znac o sobie. I D jeszcze przed @ mowil ze chyba w ciazy jestem bo mam wieksze. A teraz sa mega bolace i cie
zkie

Bo nikt tak nie zrozumie baby w ciazy jak druga baba w ciazy [emoji3]

@kinga30 a czemu myslisz, ze dostaniesz cos na podtrzymanie?

Bo ja dlugo plamilam w ciazach I krwawilam mocno z corka do 18 tygodnia, z synkiem do 16 I ostatnio juz ze wzgledu na te dlugie plamienia prawie od poczatku juz dostalam zapobiegawczo.

Cześć wszystkim!

Bardzo ostrożnie, ale zaglądam na lipcówki:) jestem 5 dni przed okresem więc niby wszystko się może zdarzyć... Tak czy siak - dzisiaj rano i wczoraj wieczorem pozytywny bledzioch ale jednak pozytywny.

Mam nadzieję, że zostanę tu z Wami na dłużej. Gratuluję wszystkim i trzymam za Was kciuki :)

reklama
Cześć wszystkim!

Bardzo ostrożnie, ale zaglądam na lipcówki:) jestem 5 dni przed okresem więc niby wszystko się może zdarzyć... Tak czy siak - dzisiaj rano i wczoraj wieczorem pozytywny bledzioch ale jednak pozytywny.

Mam nadzieję, że zostanę tu z Wami na dłużej. Gratuluję wszystkim i trzymam za Was kciuki :)
Ja tez dolaczylam wczesnie dopiero jestem w terminie miesiaczki

Do góry