reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A u mnie masakra jeżeli chodzi o mdłości, zjem mdli, jestem głodna mdli i tak w kółko. Wymiotuję co prawda rzadko, tylko jak już na prawdę mam kryzys ale te mdłości wykańczają mnie a pomyśleć, że jeszcze z dwa tygodnie temu to musiałam doszukiwać się jakichkolwiek objawów ciąży..

reklama
A u mnie masakra jeżeli chodzi o mdłości, zjem mdli, jestem głodna mdli i tak w kółko. Wymiotuję co prawda rzadko, tylko jak już na prawdę mam kryzys ale te mdłości wykańczają mnie a pomyśleć, że jeszcze z dwa tygodnie temu to musiałam doszukiwać się jakichkolwiek objawów ciąży..
Mnie narazie mdli jak jestem glodna, ale wlasnie w kazdej ciąży to mi sie tak zaczynalo kolo 7 tygodnia takie prawdziwe mocne objawy wiec mysle, ze wszystko jeszcze przedemna☺

Spróbuj zjeść coś z samego rana jeszcze w łóżku w pozycji leżącej, chociażby pół banana i wstań dopiero po chwili. Koleżance bardzo to pomagało a mdłości miała okrutne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez drugi dzuen mdkosci i dzus bardziej intensywne niz wczoraj, wiec zaczelo Sue na dobre;)

Co do stresu to pewnie ze jest bede miala jakby blizniaki Ale chcielismy i bardzo Sue cieszymy

Za 9 dni zobaczymy serduszko [emoji7]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Ja szczerze nie wiem co to mdlosci....no moze za jednym razem w 2 ciazy. Teraz 4 i narazie cicho......wiec moze tak zostac. Dziewczyny normalne ze sie martwicie bo tak jest jak sie dowiadujemy bardzo wczesnie.....co innego jak bysmy sie dowiedzialy bedac juz 3 mc w ciazy

reklama
Ja 6t3d i juz wszystko bylo wodac i słychać.

w57v43r8lp1kkl56.png

Do góry