reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No to jakis ladny pecherzyk powinien byc [emoji5]

Mi termin wychodzi na 12.07

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny u mnie rozpoczely sie 3 wazne dni bo to termin, w ktorym powinnam miec @. Dzisiaj znowu powtorzylam test I ladne dwie kreski, pewnie bede powtarzac dopoki nie mine tych nerwowych dni. Jak wszystko bedzie dobrze to do lekarza bym chciala sie umowic na 16 jak skoncze 5 tydzien

Dzień dobry :)
Ze mną jest chyba coś nie tak :-( :( Zawsze chciałam mieć dziecko. Byłam szczęśliwa jak mogłam czyjeś ponosić, powozić itp a teraz gdy w końcu mam mieć swoje, takie wyczekane, to czuję jakbym była taka zobojętniała :oo2:Nie wiem co jest grane. Tak jakbym się nie cieszyła, albo może inaczej, cieszyła ale większy był strach i stres. Czuję się tak jakby było mi wszystko obojętne. Dziewczyny czy któraś też tak ma? Kurcze aż czasem sobie myślę, czy ja się nadaję na mamę o_O

Ze mną jest chyba coś nie tak :-( :( Zawsze chciałam mieć dziecko. Byłam szczęśliwa jak mogłam czyjeś ponosić, powozić itp a teraz gdy w końcu mam mieć swoje, takie wyczekane, to czuję jakbym była taka zobojętniała :oo2:Nie wiem co jest grane. Tak jakbym się nie cieszyła, albo może inaczej, cieszyła ale większy był strach i stres. Czuję się tak jakby było mi wszystko obojętne. Dziewczyny czy któraś też tak ma? Kurcze aż czasem sobie myślę, czy ja się nadaję na mamę o_O
To zupełnie normalne! Mało tego... Nie pocieszę pewnie, ale od teraz strach o swoje dziecko będzie Ci towarzyszył ciągle. I teraz w ciąży. I jak się urodzi. I jak podrośnie...

uwo93e3kjjiyzmcp.png

Spokojnie ja nie mam tak w tej chwili. Ale musze Ci powiedziec, ze jak bylam z synkiem w ciazy I z jednej strony wymiotowalam strasznie, z drugiej krwawilam bylam strasznie oslabiona. To sobie pomyslalam, niech juz idzie obejetnie w ktora strone albo w jedna albo w druga bo juz nie mam sily sie meczyc. Na szczecie ciaza sie utrzymala, synek zdrowy, jest moim najwiekszym szczesciem. W ciazy mamy duzo roznych mysli, ktorymi czesto kieruje stres, strach im dalej ciazy bedzie powoli lepiej. A jak sie urodzi bedziesz kochac nad zycie I na pewno bedziesz super mama

reklama
Ja tak mam, też zawsze się cieszyłam na dzieci a teraz kiedy to się wkoncu stało to strach i stres jest większy niż ta radość.

Do góry