Moni17.06
Fanka BB :)
a Ty na kiedy masz ? wyliczylas termi ?@Moni17.06 to trzymam kciuki za wizyte. Ktory to bedzie tydzien i dzien?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Ty na kiedy masz ? wyliczylas termi ?@Moni17.06 to trzymam kciuki za wizyte. Ktory to bedzie tydzien i dzien?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To zupełnie normalne! Mało tego... Nie pocieszę pewnie, ale od teraz strach o swoje dziecko będzie Ci towarzyszył ciągle. I teraz w ciąży. I jak się urodzi. I jak podrośnie...Dzień dobry
Ze mną jest chyba coś nie tak Zawsze chciałam mieć dziecko. Byłam szczęśliwa jak mogłam czyjeś ponosić, powozić itp a teraz gdy w końcu mam mieć swoje, takie wyczekane, to czuję jakbym była taka zobojętniała Nie wiem co jest grane. Tak jakbym się nie cieszyła, albo może inaczej, cieszyła ale większy był strach i stres. Czuję się tak jakby było mi wszystko obojętne. Dziewczyny czy któraś też tak ma? Kurcze aż czasem sobie myślę, czy ja się nadaję na mamę
Spokojnie ja nie mam tak w tej chwili. Ale musze Ci powiedziec, ze jak bylam z synkiem w ciazy I z jednej strony wymiotowalam strasznie, z drugiej krwawilam bylam strasznie oslabiona. To sobie pomyslalam, niech juz idzie obejetnie w ktora strone albo w jedna albo w druga bo juz nie mam sily sie meczyc. Na szczecie ciaza sie utrzymala, synek zdrowy, jest moim najwiekszym szczesciem. W ciazy mamy duzo roznych mysli, ktorymi czesto kieruje stres, strach im dalej ciazy bedzie powoli lepiej. A jak sie urodzi bedziesz kochac nad zycie I na pewno bedziesz super mamaDzień dobry
Ze mną jest chyba coś nie tak Zawsze chciałam mieć dziecko. Byłam szczęśliwa jak mogłam czyjeś ponosić, powozić itp a teraz gdy w końcu mam mieć swoje, takie wyczekane, to czuję jakbym była taka zobojętniała Nie wiem co jest grane. Tak jakbym się nie cieszyła, albo może inaczej, cieszyła ale większy był strach i stres. Czuję się tak jakby było mi wszystko obojętne. Dziewczyny czy któraś też tak ma? Kurcze aż czasem sobie myślę, czy ja się nadaję na mamę
Ja tak mam, też zawsze się cieszyłam na dzieci a teraz kiedy to się wkoncu stało to strach i stres jest większy niż ta radość.Dzień dobry