Mungo
Fanka BB :)
Ja tez dolaczylam wczesnie dopiero jestem w terminie miesiaczki
Kinga, a kiedy wyszedł Ci pierwszy pozytyw? Trochę mam pietra czy nienza wcześnie się cieszę przypadkiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez dolaczylam wczesnie dopiero jestem w terminie miesiaczki
W sobote rano jak sie cofniesz pare stron na watku to wstawilam tam swoj test☺Kinga, a kiedy wyszedł Ci pierwszy pozytyw? Trochę mam pietra czy nienza wcześnie się cieszę przypadkiem...
To moje nie, moje dopiero jakoś po testowaniu zaczęły się zmieniać i to bardzo powoli, ale nie mam żadnych boleści i nie są ciężkie.U mnie cycki tez daja znac o sobie. I D jeszcze przed @ mowil ze chyba w ciazy jestem bo mam wieksze. A teraz sa mega bolace i cie
zkie
Witaj i gratuluję Nie ważne czy bladzioch czy nie, jak wyszedł to ciąża jest na pewnoCześć wszystkim!
Bardzo ostrożnie, ale zaglądam na lipcówki jestem 5 dni przed okresem więc niby wszystko się może zdarzyć... Tak czy siak - dzisiaj rano i wczoraj wieczorem pozytywny bledzioch ale jednak pozytywny.
Mam nadzieję, że zostanę tu z Wami na dłużej. Gratuluję wszystkim i trzymam za Was kciuki
To ja bym sie wybrala do lekarza jak najszybciej. Mi lekarz kazal zadzwonic 3 dni po tetminie @ i od razu kazal przyjsc. Dostalam Duphaston i Luteine.Tak moim zdaniem dzisiaj albo jutro ewentualnie pojutrze. Ale raczej @ mialam co 27,28 dni
Ja szczerze nie wiem co to mdlosci....no moze za jednym razem w 2 ciazy. Teraz 4 i narazie cicho......wiec moze tak zostac. Dziewczyny normalne ze sie martwicie bo tak jest jak sie dowiadujemy bardzo wczesnie.....co innego jak bysmy sie dowiedzialy bedac juz 3 mc w ciazy
Bedzie dobrze trzymam kciuci
Peugeotka na kiedy masz termin?