reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak na wizycie w szpitalu bo tak wyszło, że tam była moja pierwsza miałam robione wszystkie badania ;)

reklama
A ja mam wrażenie, że co chwilę mi burczy w brzuchu. Kurcze martwię się tą moją umową :(
Hej. Kwestia umowy jest dodogadania z szefem. Jeśli umowa ci się kończy na macierzyńskim to może Ci nie przedłużyć najlepiej pogadać i powiedzieć że chcesz wrócić po macierzyńskim. Jeśli jest w porządku to już teraz Ci da na czas nieokreślony.

Umówiłam się na wizytę prywatną tydzień później jak na NFZ. Więc mam wizyty 15.11 i 22.11 [emoji16]

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

No właśnie, a ja prywatnie w luxmedzie nie mam usg na każdej wizycie tylko oddzielnie musze się zapisywać na usg trochę dziwnie :/
Może właśnie temu, ze masz już wykupiony abonament, a nie płacisz z wizyty na wizyte :) uwazam, ze skoro za jedną wizyte prywatnie placi się conajmniej 100 zl, to byłabym zawiedziona, gdybym nie miała usg zrobionego :)

Może właśnie temu, ze masz już wykupiony abonament, a nie płacisz z wizyty na wizyte :) uwazam, ze skoro za jedną wizyte prywatnie placi się conajmniej 100 zl, to byłabym zawiedziona, gdybym nie miała usg zrobionego :)
Nie mam abonamentu za każdą wizytę place 100 zł a usg 130. Właśnie to mi się nie podoba tylko ze ten lekarz jest bardzo dobry i przyjmuje tylko w luxmedzie :/

Ja mam usg na każdej wizycie. Ale prowadzę ciążę prywatnie. Koszt wizyty 170 zł. Plus oczywiście koszt badań. Teraz zostawię w laboratorium jakieś 250 - 270 zł.

Hej dziewuszki. Nie wiem czy to nie za wcześnie, bo jestem dopiero po drugiej weryfikacji bety, ale jeśli wszystko będzie w porządku to termin mam na połowę lipca. Mam nadzieję, że wspólnie damy radę do końca lipca :)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam usg na każdej wizycie. Ale prowadzę ciążę prywatnie. Koszt wizyty 170 zł. Plus oczywiście koszt badań. Teraz zostawię w laboratorium jakieś 250 - 270 zł.
Ja też wszystko prywatnie właśnie musze się zająć robieniem badań bo spora listę dostałam tez wszystko prywatnie bo nie chce mi się chodzić na fundusz i prywatnie.

Do góry