reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak na NFZ ale podobno nie ma sensu robić wcześniej, bo nie usłyszę bicia serduszka teraz i będę rozczarowana tymbardziej, że juz bylam w szpitalu z powodu bólu brzucha i miałam robione usg i był tylko pecherzyk 4mm tydzień temu około.

Ale na tej pierwszej wizycie miałaś robione jakieś badania? Teraz się tak zastanawiam, bo ja idę na wizytę 16go i to będzie 6 tydzień i 4 dzień i liczyłam, że będę miała usg lub jakieś inne badanie potwierdzające ciążę.

hej dziewczyny bylam dzis robic bete i wyszla ponad 1500 to chyba dobrze jak na poczatek 5 tyg jak myslicie? wizyte mam we wtorek bo kilka dni temu bylam ale nie bylo jeszcze nic widac... najbardziej mnie niepokoi bol plecow... myslicie ze to moze miec zwiazek z ciaza? tez tak macie?

Ja zrobiłam przedwczoraj bete i wyszło ponad 13 tysięcy... To był 5 tydzień i 3 dzień

Ja na razie senność czuję, ból piersi i swędzenie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od ok 6/7tc do 17tc. Mdłości całodniowe były, wymioty po kilka razy dziennie. Wczoraj wspominałiśmy z mężem, że wciskał we mnie cokolwiek do jedzenia, żebym miała czym wymiotować hehe. 8.5kg było mnie mniej. Obym teraz tak nie miała!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bol piersi nie czuje bo karmie starszaka mojego 7 mscy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście daj znać, będę czekać :)

No wiec to 5 Tydz 5 dzuen nie ma jezxxe serduszka bo to 3 tyg Po zaplodnieniu
Nast Usg za dwa tyg to bedzie wiadomo czy zycie .... stresssssssss
1509630818-c9b14c582fcac5c4-aaaaaa.jpeg

No wiec to 5 Tydz 5 dzuen nie ma jezxxe serduszka bo to 3 tyg Po zaplodnieniu
Nast Usg za dwa tyg to bedzie wiadomo czy zycie .... stresssssssss
1509630818-c9b14c582fcac5c4-aaaaaa.jpeg

Super :* na pewno wszystko będzie dobrze :)
Dziewczyny a w jakim czasie od owulacji następuję zapłodnienie?

reklama
Olaaa7 ok 6-12 dnia po owulacji następuje zagnieżdżenie zarodka. Zapłodnienie może nastąpić nawet w dzień owulacji ale zapłodnienia komórka potrzebuje czasu na podróż do macicy.

Peugotka gratuluje wszytko. U mnie w 4+5 też był tylko pęcherzyk jednak lekarz uspokaja że to bardzo wcześnie na cokolwiek innego.

Co do umowy o pracę. Jeśli wygasa podczas macierzyńskiego to albo zostanie przedłużona do końca macierzyńskiego albo wygaśnie wraz z upływem jej terminu ( to zależy od pracodawcy) i macierzyński będzie opłacał zus.

U mnie dziś gorszy dzień. Mdłości z rana po użyciu własnych ukochanych perfum, ból głowy i toaleta co 5 minut

Do góry