reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak na wizycie w szpitalu bo tak wyszło, że tam była moja pierwsza miałam robione wszystkie badania ;)

reklama
A ja mam wrażenie, że co chwilę mi burczy w brzuchu. Kurcze martwię się tą moją umową :(
Hej. Kwestia umowy jest dodogadania z szefem. Jeśli umowa ci się kończy na macierzyńskim to może Ci nie przedłużyć najlepiej pogadać i powiedzieć że chcesz wrócić po macierzyńskim. Jeśli jest w porządku to już teraz Ci da na czas nieokreślony.

Umówiłam się na wizytę prywatną tydzień później jak na NFZ. Więc mam wizyty 15.11 i 22.11 [emoji16]

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

No właśnie, a ja prywatnie w luxmedzie nie mam usg na każdej wizycie tylko oddzielnie musze się zapisywać na usg trochę dziwnie :/
Może właśnie temu, ze masz już wykupiony abonament, a nie płacisz z wizyty na wizyte :) uwazam, ze skoro za jedną wizyte prywatnie placi się conajmniej 100 zl, to byłabym zawiedziona, gdybym nie miała usg zrobionego :)

Może właśnie temu, ze masz już wykupiony abonament, a nie płacisz z wizyty na wizyte :) uwazam, ze skoro za jedną wizyte prywatnie placi się conajmniej 100 zl, to byłabym zawiedziona, gdybym nie miała usg zrobionego :)
Nie mam abonamentu za każdą wizytę place 100 zł a usg 130. Właśnie to mi się nie podoba tylko ze ten lekarz jest bardzo dobry i przyjmuje tylko w luxmedzie :/

Ja mam usg na każdej wizycie. Ale prowadzę ciążę prywatnie. Koszt wizyty 170 zł. Plus oczywiście koszt badań. Teraz zostawię w laboratorium jakieś 250 - 270 zł.

Hej dziewuszki. Nie wiem czy to nie za wcześnie, bo jestem dopiero po drugiej weryfikacji bety, ale jeśli wszystko będzie w porządku to termin mam na połowę lipca. Mam nadzieję, że wspólnie damy radę do końca lipca :)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam usg na każdej wizycie. Ale prowadzę ciążę prywatnie. Koszt wizyty 170 zł. Plus oczywiście koszt badań. Teraz zostawię w laboratorium jakieś 250 - 270 zł.
Ja też wszystko prywatnie właśnie musze się zająć robieniem badań bo spora listę dostałam tez wszystko prywatnie bo nie chce mi się chodzić na fundusz i prywatnie.

Do góry