reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewuszki. Nie wiem czy to nie za wcześnie, bo jestem dopiero po drugiej weryfikacji bety, ale jeśli wszystko będzie w porządku to termin mam na połowę lipca. Mam nadzieję, że wspólnie damy radę do końca lipca :)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

No to witam cie tu kochana;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olaaa7 ok 6-12 dnia po owulacji następuje zagnieżdżenie zarodka. Zapłodnienie może nastąpić nawet w dzień owulacji ale zapłodnienia komórka potrzebuje czasu na podróż do macicy.

Peugotka gratuluje wszytko. U mnie w 4+5 też był tylko pęcherzyk jednak lekarz uspokaja że to bardzo wcześnie na cokolwiek innego.

Co do umowy o pracę. Jeśli wygasa podczas macierzyńskiego to albo zostanie przedłużona do końca macierzyńskiego albo wygaśnie wraz z upływem jej terminu ( to zależy od pracodawcy) i macierzyński będzie opłacał zus.

U mnie dziś gorszy dzień. Mdłości z rana po użyciu własnych ukochanych perfum, ból głowy i toaleta co 5 minut

U mnie zero dolegliwosci [emoji12]az w szoku jestem

Hej Laseczki!

Ja dziś po wizycie na NFZ - 5 tydzień i narazie sam pęcherzyk. Wizytę kolejną mam 16.11 a prywatnie 18.10 :)

Co do objawów to mogłabym spać jak niedźwiedź! I jak jestem głodna to mam mdłości dlatego muszę jeść jak tylko poczuję głód. No i piersi bolą :/

Columbina o właśnie... czasami brzuch boli jak na okres albo jak za szybko się ruszę albo coś intensywnie zrobię to mnie aż zakuje...

Columbina o właśnie... czasami brzuch boli jak na okres albo jak za szybko się ruszę albo coś intensywnie zrobię to mnie aż zakuje...
O! To mnie też. Ale wydaje mi się, że w pierwszej ciąży też tak miałam. Nawet chyba nospe można zażyć. Ale lepiej spytać lekarza. Jajo zniose przez te 2 tyg do wizyty...

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

Hej Laseczki!

Ja dziś po wizycie na NFZ - 5 tydzień i narazie sam pęcherzyk. Wizytę kolejną mam 16.11 a prywatnie 18.10 :)

Co do objawów to mogłabym spać jak niedźwiedź! I jak jestem głodna to mam mdłości dlatego muszę jeść jak tylko poczuję głód. No i piersi bolą :/

Ja 5 Tydz 5 dni i tez tylko pecherzyk dzus ;) za dwa tyg usg 16/11

O! To mnie też. Ale wydaje mi się, że w pierwszej ciąży też tak miałam. Nawet chyba nospe można zażyć. Ale lepiej spytać lekarza. Jajo zniose przez te 2 tyg do wizyty...

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

Ja nie pamiętam czy tak miałam w poprzedniej ciąży ale za to mój mąż jak mówię że czasami mnie zaboli to mi mówi że miałam tak samo haha

reklama
Do góry