reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewuszki. Nie wiem czy to nie za wcześnie, bo jestem dopiero po drugiej weryfikacji bety, ale jeśli wszystko będzie w porządku to termin mam na połowę lipca. Mam nadzieję, że wspólnie damy radę do końca lipca :)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

No to witam cie tu kochana;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olaaa7 ok 6-12 dnia po owulacji następuje zagnieżdżenie zarodka. Zapłodnienie może nastąpić nawet w dzień owulacji ale zapłodnienia komórka potrzebuje czasu na podróż do macicy.

Peugotka gratuluje wszytko. U mnie w 4+5 też był tylko pęcherzyk jednak lekarz uspokaja że to bardzo wcześnie na cokolwiek innego.

Co do umowy o pracę. Jeśli wygasa podczas macierzyńskiego to albo zostanie przedłużona do końca macierzyńskiego albo wygaśnie wraz z upływem jej terminu ( to zależy od pracodawcy) i macierzyński będzie opłacał zus.

U mnie dziś gorszy dzień. Mdłości z rana po użyciu własnych ukochanych perfum, ból głowy i toaleta co 5 minut

U mnie zero dolegliwosci [emoji12]az w szoku jestem

Hej Laseczki!

Ja dziś po wizycie na NFZ - 5 tydzień i narazie sam pęcherzyk. Wizytę kolejną mam 16.11 a prywatnie 18.10 :)

Co do objawów to mogłabym spać jak niedźwiedź! I jak jestem głodna to mam mdłości dlatego muszę jeść jak tylko poczuję głód. No i piersi bolą :/

Columbina o właśnie... czasami brzuch boli jak na okres albo jak za szybko się ruszę albo coś intensywnie zrobię to mnie aż zakuje...

Columbina o właśnie... czasami brzuch boli jak na okres albo jak za szybko się ruszę albo coś intensywnie zrobię to mnie aż zakuje...
O! To mnie też. Ale wydaje mi się, że w pierwszej ciąży też tak miałam. Nawet chyba nospe można zażyć. Ale lepiej spytać lekarza. Jajo zniose przez te 2 tyg do wizyty...

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

Hej Laseczki!

Ja dziś po wizycie na NFZ - 5 tydzień i narazie sam pęcherzyk. Wizytę kolejną mam 16.11 a prywatnie 18.10 :)

Co do objawów to mogłabym spać jak niedźwiedź! I jak jestem głodna to mam mdłości dlatego muszę jeść jak tylko poczuję głód. No i piersi bolą :/

Ja 5 Tydz 5 dni i tez tylko pecherzyk dzus ;) za dwa tyg usg 16/11

O! To mnie też. Ale wydaje mi się, że w pierwszej ciąży też tak miałam. Nawet chyba nospe można zażyć. Ale lepiej spytać lekarza. Jajo zniose przez te 2 tyg do wizyty...

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

Ja nie pamiętam czy tak miałam w poprzedniej ciąży ale za to mój mąż jak mówię że czasami mnie zaboli to mi mówi że miałam tak samo haha

reklama
Do góry