reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja bym sie wybrala do lekarza jak najszybciej. Mi lekarz kazal zadzwonic 3 dni po tetminie @ i od razu kazal przyjsc. Dostalam Duphaston i Luteine.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciazy bralam duphaston w drugiej luteine. Mysle, ze na tego 16 sie umowie

reklama
I moze to smieszne ale wydaje mi sie, ze czulam moment zaplodnienia bo bylam tak chora lamanie w kosciach jak by mnie grypa brala z Kacprem tez tak mialam I potem do testu problemy z jelitami
Haha, wierze, bo ja tez w kazdej ciazy tak mialam [emoji3]

Spróbuj zjeść coś z samego rana jeszcze w łóżku w pozycji leżącej, chociażby pół banana i wstań dopiero po chwili. Koleżance bardzo to pomagało a mdłości miała okrutne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałabym i też słyszałam, że to pomaga, ale niestety nie mogę bo mam niedoczynność tarczycy i rano biorę euthyrox a po tym przez pół godziny nie mogę nic jeść :-(

Dziewczyny jest moj wczorajszy wynik bety: 735 !
W piatek bylo 126. Czyli przyrost odpowiedni, ale czy nie za duzy?

Cześć wszystkim!

Bardzo ostrożnie, ale zaglądam na lipcówki:) jestem 5 dni przed okresem więc niby wszystko się może zdarzyć... Tak czy siak - dzisiaj rano i wczoraj wieczorem pozytywny bledzioch ale jednak pozytywny.

Mam nadzieję, że zostanę tu z Wami na dłużej. Gratuluję wszystkim i trzymam za Was kciuki :)
Witaj :-) i niczym się nie martw, ja pierwszy test zrobiłam 4 dni przed miesiączką i był cień cienia drugiej kreski, jak mężowi pokazałam to on powiedział, że nic nie widzi :-) ale ja tam widziałam, że jest druga kreska a to, że słaba to nie ma znaczenia, ważne, że jest :-) Gratuluję :-)

Dziewczyny jest moj wczorajszy wynik bety: 735 !
W piatek bylo 126. Czyli przyrost odpowiedni, ale czy nie za duzy?

Nie za duży [emoji6] w normie

w57v43r8lp1kkl56.png

No ale ktoś wspominał, że 2 ciągu 72h przyrost wynosi 110% czyli mnie się wydaję, że duży przyrost ale ja nie znam się za dobrze :)
Srednio tyle powinien . Ja mialam tez duży przyrost. W 1 ciazy zaś nizszy niz te 110%. Nir ma co sie nakrecac. Dlatego dużo lekarzy nie każe sprawdzac bety.

w57v43r8lp1kkl56.png

reklama
Chciałabym i też słyszałam, że to pomaga, ale niestety nie mogę bo mam niedoczynność tarczycy i rano biorę euthyrox a po tym przez pół godziny nie mogę nic jeść :-(

Tez biore 50 mg Ale nigdy nie ribilam jak musi byc a tsh spadalo za Tydz dr badanie krwi jak jest teraz bo ostatnio 1.56 a tfr ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry