reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się i ja. Dziś robiłam test i są dwie kreski. Choć okres powinien być za 4-5 dni. Do gina idę gdzieś na początku grudnia i będzie to skończony 8tc.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj i gratulacje[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nowym Dziewczynom gratuluję i witam na forum :)

Jak Wy dużo piszecie :p moje zmeczenie mnie dobija... odwiozlam z rana dzieci do szkoły i przedszkola i leżę pod kołdrą... Póki co nie mam zamiaru wstawać ;)

To dzisiejszy nie wiem czy dobrze widac, inny test no I to zmniejszanie zdjec tez psuje jakosc

Załączniki

• 9912572_IMG_20171107_102845.jpg
    9912572_IMG_20171107_102845.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 71
To dzisiejszy nie wiem czy dobrze widac, inny test no I to zmniejszanie zdjec tez psuje jakosc
Super widać :)
Nowym Dziewczynom gratuluję i witam na forum :)

Jak Wy dużo piszecie :p moje zmeczenie mnie dobija... odwiozlam z rana dzieci do szkoły i przedszkola i leżę pod kołdrą... Póki co nie mam zamiaru wstawać ;)
Zazdroszczę, czasem też bym sobie poleżała i poleniuchowała zamiast wstawać rano do pracy :p

Dziewczyny mnie to już kusi, żeby coś zaczynać powolutku kupować dla dzidziusia, jakieś ciuszki itp, czekam do wizyty i pewnie jak będzie ok to długo nie dam rady się temu opierać i poszaleje :p

A ja cos sie dzis slabo czuje. Jestem oslabiona, mdli mnie i czuje takie napiecie w brzuchu. I kreguslup okropnie boli. Jak tu przetrwac w pracy do wieczora? [emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry