reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się i ja. Dziś robiłam test i są dwie kreski. Choć okres powinien być za 4-5 dni. Do gina idę gdzieś na początku grudnia i będzie to skończony 8tc.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja. Dziś robiłam test i są dwie kreski. Choć okres powinien być za 4-5 dni. Do gina idę gdzieś na początku grudnia i będzie to skończony 8tc.

Witaj :) Gratuluję :) ale nas tu dużo się robi, super :-D

Witaj :-) i niczym się nie martw, ja pierwszy test zrobiłam 4 dni przed miesiączką i był cień cienia drugiej kreski, jak mężowi pokazałam to on powiedział, że nic nie widzi :-) ale ja tam widziałam, że jest druga kreska a to, że słaba to nie ma znaczenia, ważne, że jest :-) Gratuluję :-)

To moja pierwsza, więc chwilowo więcej wątpliwości i pytań niż spokoju we mnie, ale mega się cieszę bo bobasa bardzo już chcieliśmy :) teraz zastanawiam się nad betą - z jednej strony się upewnię a z drugiej nie chcę się martwić przyrostami itp

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!

Super! Gratuluję - jesteśmy w tym samym momencie, na to wychodzi :)

To moja pierwsza, więc chwilowo więcej wątpliwości i pytań niż spokoju we mnie, ale mega się cieszę bo bobasa bardzo już chcieliśmy :) teraz zastanawiam się nad betą - z jednej strony się upewnię a z drugiej nie chcę się martwić przyrostami itp

Ja nie robilam tylko testy, dzisiaj tez jeszcze zrobilam☺

reklama
U mnie termin wychodzi na 16.07. ale urodzi się wcześniej o dwa tygodnie. To będzie moje 3 cięcie a ostatnie dwie ciąże miałam cholestaze więc już mu gin zapowiedział że będzie CC i gdzieś 2tyg szybciej

Do góry