reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hey dziewczyny pokażcie te wasze pociechy jakie duże już są[emoji4] jak tam u Was bo u mnie różnie raz spokój raz niespokojny i trzeba cały czas na rękach nosic[emoji6]
U mnie to samo, raz super dzien i uśmiechy od rana a raz płacz i nic nie pasuje. Dzisiejsza noc to dramat jakiś był, budziła sie chyba co godzinę, jadła po czym spała około 20min i znowu to samo. Mam nadzieje ze to przejściowe jest:baffled:
Czy u was karmienie sie juz jakos ustabilizowało? U nas nadal to samo czasem potrafi jeść przez 3/4 godziny i w ciągu dnia praktycznie co godzinę je.

reklama
U mnie to samo, raz super dzien i uśmiechy od rana a raz płacz i nic nie pasuje. Dzisiejsza noc to dramat jakiś był, budziła sie chyba co godzinę, jadła po czym spała około 20min i znowu to samo. Mam nadzieje ze to przejściowe jest:baffled:
Czy u was karmienie sie juz jakos ustabilizowało? U nas nadal to samo czasem potrafi jeść przez 3/4 godziny i w ciągu dnia praktycznie co godzinę je.
U mnie czasem co 3 4h je a czasem co 1h i nerwowy tyle że w nocy ok czasem 2 razy się budzi tak 1 i 4 a teraz ostatnie 2 nixe zasypia po 22 i spi do 5;30

Moja właśnie od dluzszego czasu budzi się czesciej w nocy niż wcześniej, najczęściej 3 razy. Chciałabym wydluzyc jakos te przerwy w nocy, ale mała nie współpracuje. A w dzień różnie, najczęściej co 2 godz. Na dobę mam średnio 10-11 karmien.

Mój w nocy jak śpi od około 20-21 To do 6 mamy 2-3 karmienia A w dzień bardzo różnie czasami co 2h czasami co godzinę dzisiaj dużo wisial na cycu i od razu zasypial Ale nie codziennie jest tak spokojny w zeszłym tyg mieliśmy jakaś infekcje szczęście że się ustabilizowalo i kupki wróciły do normy w badaniu kału było wszystko ok. Wczoraj bioderka i zdrowe bardzo się stresowalam bo pierwszy syn miał dysplazje i rok "chodzil" w takiej desce na szelkach między nogami to była masakra. I tak samo jak u Was jeden dzień miód malina na drugi dzień marudzenie. Niunio ma 8 tyg waży około 5.5 kg z większości ubranek wyrósł także nastąpiła wymiana garderoby

To moja słodycz :)

Załączniki

• 20180903_132953.jpg
    20180903_132953.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 179
W dzień różnie się karmimy czasem co godz czasem co 2 zależy jak śpi ogólnie moje dziecko jest grzeczne je śpi rozgląda się. Zasypia po 20 budzi się koło 2 potem koło 5 i spimy do 8 czasem 8:30
Ogólnie nie lubi wisieć na cycku zje co ma zjeść i wypluwa [emoji51]

reklama
U mnie Maksio zasypia między 19.30 a 20 i o 24 się budzi, później z reguły o 3 i 6 chociaż niestety zdarzają się gorsze nocki... :) a jeśli chodzi o chuste... Próbowałam ale chyba jestem jakaś lewa...

Do góry