reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam chustę bawełnianą jednokolorowa Ale też te motanie średnio wychodzi może lepiej zacząć z chusta elastyczna jest mniej wymagająca wybacza więcej błędów
lepiej kolkowa ja mam elastyczna i beznadzieja ... nie bylam zadowolona goraco w tym jak nie wiem w dodatku mialam wrazenie, ze dziecko mi zaraz wypadnie a w kolkowej nie dosc ze oddycha to i dziecko sie stabilnie trzyma no i latwiejsza do wiazania od zwyklej chusty ja sie uczylam z filmikow na youtubie

chcialam sie przywitac podczytuje was tylko moj syn urodzil sie 1lipca :) termin byl na 16 lipca ale sie pospieszyl mam jeszcze coreczke z listopada 2016 :)

reklama
Dzisiaj poszłam z małym w nosidle babybjörn nawet dobre i wygodne dość szybko do założenia, nie miałam czasu na wyginanie się przy motaniu jedyny minus to że akurat tego nosidla to nie będę mieć możliwości noszenia dziecka na plecach w przyszłości, teraz jest ok mimo że ciężar czułam w nogach... chyba moja kondycja spadła i to poważnie

Hej dziewczyny.
Jestem z sierpnia ale urodziłam wczesniaczka 36,2 tygodniu, 10 lipiec.
Mój synek za dwa dni kończy 2 miesiące i trochę martwi mnie to, że nie za chętnie podnosi główkę leżąc na brzuchu. Wiem oczywiście, ze każde dziecko rozwija się inaczej i nie ma co porównywać, ale chciałam się zapytać jak to jest u Was .

reklama
Hej dziewczyny.
Jestem z sierpnia ale urodziłam wczesniaczka 36,2 tygodniu, 10 lipiec.
Mój synek za dwa dni kończy 2 miesiące i trochę martwi mnie to, że nie za chętnie podnosi główkę leżąc na brzuchu. Wiem oczywiście, ze każde dziecko rozwija się inaczej i nie ma co porównywać, ale chciałam się zapytać jak to jest u Was .
A konsultowalas go jako wczesniaka u neurologa czy lekarza rehabilitacji?

Do góry