reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było ale przy dziecku nawet nie mam czasu laptopa otworzyć. My z Mikołajem tydzień w szpitalu przeleżeliśmy, najpierw on dostał żółtaczki fizjologicznej a później u mnie okazało się, że zostałam źle zszyta wszystko mi się rozeszło i weszła tam infekcja, pełno ropy i okropnie nieprzyjemny zapach i byłam szyta na nowo (nie polecam nikomu, zwłaszcza, ze znieczulenie na mnie nie zadziałało ;( ) Mikołaj ma już 2 tyg, i moje pytanie do Was, czy wasze maluchy mają problem ze spaniem czy śpią jak aniołki? Czasami jest tak, że Miki śpi pięknie, budzi się co 4 godziny na jedzenie a czasami jest tak, że w ogóle nie śpi tylko marudzi wierci się nie wiem w ogóle o co chodzi :(

reklama
Do góry