Gratulacje! Ale się naczekalas!Cześć, jako ze od początku mialam być lipcowka to się tu pochwalę. Moj Syn w końcu postanowil sie ewakulowac z brzucha odbylo się bez wywolywania i pierwsza doba razem juz za nami.
Jasio, 2950g 51 cm pozdrawiamy!Zobacz załącznik 885418
reklama
Margana
Fanka BB :)
Gratulacje!!! Niech maluszek rosnie zdrowo!Cześć, jako ze od początku mialam być lipcowka to się tu pochwalę. Moj Syn w końcu postanowil sie ewakulowac z brzucha odbylo się bez wywolywania i pierwsza doba razem juz za nami.
ania081991
Aktywna w BB
Cześć, jako ze od początku mialam być lipcowka to się tu pochwalę. Moj Syn w końcu postanowil sie ewakulowac z brzucha odbylo się bez wywolywania i pierwsza doba razem juz za nami.
Gratulacje, śliczny maluszek
Cześć, jako ze od początku mialam być lipcowka to się tu pochwalę. Moj Syn w końcu postanowil sie ewakulowac z brzucha odbylo się bez wywolywania i pierwsza doba razem juz za nami.
Uroczy! Gratulacje!
ani_anita
Gratulacje!Cześć, jako ze od początku mialam być lipcowka to się tu pochwalę. Moj Syn w końcu postanowil sie ewakulowac z brzucha odbylo się bez wywolywania i pierwsza doba razem juz za nami.
martina86
Tak,mojej córce też się łuszczyła na stopach,brzuchu i rękach.Pediatra nam dala probki kremu la roche-posay z serii lipikar ap+ i od razu jest lepiej.a czy Wasze dzieciaki mają suchą skórę? Bo Nikosiowi miejscami aż się łuszczy
martina86
No,to na razie może oliwka starczy? To podobno się łuszczy,bo w tych miejscach było mniej mazi plodowej. U nas już prawie nie ma tych suchych skórek@martina86 właśnie w tych miejscach Nikosiowi się łuszczy
malina_11
U nas było na zgieciu na rączkach i nóżkach. Położna powiedziała że jeżeli kąpiemy w emolium to smarujemy czyms nawilżającym ale w dzień, nie po kąpieli [emoji6] i już nie mamy tych skórek [emoji6]@martina86 właśnie w tych miejscach Nikosiowi się łuszczy
Renfrii
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było ale przy dziecku nawet nie mam czasu laptopa otworzyć. My z Mikołajem tydzień w szpitalu przeleżeliśmy, najpierw on dostał żółtaczki fizjologicznej a później u mnie okazało się, że zostałam źle zszyta wszystko mi się rozeszło i weszła tam infekcja, pełno ropy i okropnie nieprzyjemny zapach i byłam szyta na nowo (nie polecam nikomu, zwłaszcza, ze znieczulenie na mnie nie zadziałało ;( ) Mikołaj ma już 2 tyg, i moje pytanie do Was, czy wasze maluchy mają problem ze spaniem czy śpią jak aniołki? Czasami jest tak, że Miki śpi pięknie, budzi się co 4 godziny na jedzenie a czasami jest tak, że w ogóle nie śpi tylko marudzi wierci się nie wiem w ogóle o co chodzi
reklama
Margana
Tak, mojej sie luszczyla przez jakis czas ale przestala juz.a czy Wasze dzieciaki mają suchą skórę? Bo Nikosiowi miejscami aż się łuszczy
Podziel się: