reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I dupa.. z mojego składania ,złożyłam szuflady a druga paczka w której jest główną konstrukcjia została uszkodzoną każdy róg oberwany ;( napisałam meila z reklamacją ciekawe kiedy mi dadzą odpowiedź ,czy zdążą przed porodem a miałam dziś układać :/
Ola piękny kosz, trzymam kciuki żebyś jutro wyszła
Karolaka ja też już brzuch na kolanach

reklama
Z tymi zdolnościami to za dużo powiedziane, nigdy czegoś takiego nie szyłam, więc nawet nie wiem jak się za to zabrać :p Dziś ma być wysłany więc liczę że do piątku na pewno dotrze.

Był ordynator na obchodzie i powiedział że dziś do badania więc mam cichą nadzieję na wyjście może jeszcze dziś lub jutro.

Oby!! Kosz śliczny :)

U mnie brzuch już na kolanach [emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 866823

Ja jak usiądę w rozkroku to brzuch nawet trochę na kanapie lub krześle :D Chyba mam taki sam przewijak, pikowany jakby? :) Wrzucaj zdjęcie kącika! :)

Bardzo atrakcyjny :)

Jestem po badaniu. Szyjka jak w piątek miała 2 cm. to dziś ma już tylko 1 cm. Jutro pessar i wyjście prawdopodobnie.
Kurcze, ale Ty za 5 dni masz już donoszona ciąże, nadal nie rozumiem idei hamowania skracania szyjki w końcówce ciaży, bo ją najzwyczajniej przenosisz... Ja mam 1cm od ponad tygodnia, zjechała nagle, jest miękka, chodzę bez czopa juz 3 tygodnie i żaden lekarz sie tym nie przejmuje, a nawet mówią, ze dobrze, ze sie skraca bo to już czas

Dzień dobry babki!

Bez sensu zupełnie..! ;)

Hahahaahh :D Nie śmial się? :D

Dobra z Ciebie żona :)

Kochany :) a mój dzisiaj jakiś bardziej leniwy, rusza się mniej niż zawsze... piję własnie kawę i jem cukierki, mam nadzieję że ruszy swoją dupkę ;)

Próbował zachować powagę [emoji51] ale zaczęłam przepraszać, ze cała karetkę ściągnęłam i miała być pielęgniarka [emoji39] nie dość ze zapłaciłam za to 100 zł bo okazało się ze nie ma w pakiecie pielęgniarki tylko na iniekcje to jeszcze napiwek chłopu dałam za fatygę. A strzelił tym clexane w brzuch szybciej i bardziej boleśnie niż mój mąż [emoji13] mój mąż to był mistrz clexane w porównaniu do ratownika.

Ja mam odwrotnie. Po wczorajszej wizycie i niespodziewanym obrocie jestem przerażona myślą o cesarce... Z tego co wyczytałam po 34tyg jest 50% szans na obrót więc się trzymam kurczowo tej lepszej połowy. Syn wczoraj rozpoczął negocjacje z siostrą i jej tłumaczył, że ma się obrócić, żeby nie musieli mamie rozcinać brzucha [emoji23]
Mi się zdążył obrócić dwa razy odkąd jesteśmy w szpitalu więc wszystko możliwe [emoji2] przyszłam z ułożeniem główkowym, dwa tygodnie temu był pośladkowo a teraz znów główkowo [emoji4]

Mi się zdążył obrócić dwa razy odkąd jesteśmy w szpitalu więc wszystko możliwe [emoji2] przyszłam z ułożeniem główkowym, dwa tygodnie temu był pośladkowo a teraz znów główkowo [emoji4]
[emoji847][emoji847][emoji847] dajesz nadzieję [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry