reklama
Veraska
Fanka BB :)
To u mnie podobnie, niby zmęczona a usnęłam ciut wcześniej niż Ty bo o 1.Witam sie i ja . Malowania ciąg dalszy. Wczoraj wieczorem byłam mocno zmeczona to myślałam że usunę o normalnej godzinie ale gdzie tam , koczowałam do 2 .
Może to już ten etap ciąży :-) a jak się czujesz?
Veraska
No niech korzysta póki może heheA ja oczywiście nie wiedziałam, co mu kupić jako prezent i postanowiłam, że ze szkodą dla mnie kupię mu grę na PS4. Będę żałować tej decyzji [emoji39] ale niech gra... Ostatnie dni mu zostały, 18 dni do terminu [emoji7]
Ja mam odwrotnie. Po wczorajszej wizycie i niespodziewanym obrocie jestem przerażona myślą o cesarce... Z tego co wyczytałam po 34tyg jest 50% szans na obrót więc się trzymam kurczowo tej lepszej połowy. Syn wczoraj rozpoczął negocjacje z siostrą i jej tłumaczył, że ma się obrócić, żeby nie musieli mamie rozcinać brzucha [emoji23]Gratulacje skończonych tygodni
i za wizytujące dziś moc kciuków
hej
zamówiłam tą używaną karuzelę
obudziłam się razem z P. jak wstawał do pracy i koniec może i dobrze, bo mam trochu do zrobienia a na 14.45 do lekarza. Stresuje się pierońsko.
A tak przy temacie cesarki, im bliżej porodu, to tym chyba bardziej bym chciała, żeby Nikoś się nie obrócił i mieć tą cesarkę. Bo z każdym dniem przerażenie mnie większe dopada
olaaa7
Dziękuję :* mnie nie specjalnie zależało żeby była ta falbanka, wolałam bardziej prosty ale najwyżej sama uszyje pokrycieKomentarz mojej córki :
Piękny,to dla dziecka? Kupimy jak się urodzi ?
Veraska
Ta jest ładna też ale masz rację. Twoja będzie lepsza bo na pewno oryginalna. A że masz zdolności krawieckie to szyj,jak najbardziej :-)Dziękuję :* mnie nie specjalnie zależało żeby była ta falbanka, wolałam bardziej prosty ale najwyżej sama uszyje pokrycie
A kiedy ma przyjść?
niemamco
Witajcie mamusie!
Trzymam kciuki za wizyty!
Ja mam podobnie, wolałabym rodzic naturalnie. Tak szczerze to porodu sie nie boje i nie stresuje mnie to jakos, bardziej przejmuje sie tym co bedzie po nim.
Trzymam kciuki za wizyty!
Ja mam odwrotnie. Po wczorajszej wizycie i niespodziewanym obrocie jestem przerażona myślą o cesarce... Z tego co wyczytałam po 34tyg jest 50% szans na obrót więc się trzymam kurczowo tej lepszej połowy. Syn wczoraj rozpoczął negocjacje z siostrą i jej tłumaczył, że ma się obrócić, żeby nie musieli mamie rozcinać brzucha [emoji23]
Ja mam podobnie, wolałabym rodzic naturalnie. Tak szczerze to porodu sie nie boje i nie stresuje mnie to jakos, bardziej przejmuje sie tym co bedzie po nim.
no teraz to juz mam wprawe po drugiej ciazy co jskis czas skreconakostka but wslkera i zastrzyki ostatnie lata co roku cos kostka co roku i 2 miesiace walkera potem kolano kontuzja i dotej pory czuje je.wiez zdecydowalam o tymczasowym zrezygnowaniu z zyciac w biegu i chwilowej przerwie od pracy w domu .myslelismy tez ze to dobry czas ns kontrakt meza w naszej wymarzonej Szwajcarii a tu niespodxianka po kilku miesiacach luzu Tomus w drodze choc bardzo chcialam trzecie dzieciatki tylko ciagle byly depaty kiedy bedxie dobry moment.Mysle ze teraz byl najlepszy i ostatni moment za stara sie robieJa robie od początku do dnia dzisiejszego. Rutyna już. Na pobraniu krwi pielegniarki się śmieją że jestem tak przyzwyczajona do igły że mnie nic nie rusza[emoji3]
olaaa7
Z tymi zdolnościami to za dużo powiedziane, nigdy czegoś takiego nie szyłam, więc nawet nie wiem jak się za to zabrać Dziś ma być wysłany więc liczę że do piątku na pewno dotrze.Ta jest ładna też ale masz rację. Twoja będzie lepsza bo na pewno oryginalna. A że masz zdolności krawieckie to szyj,jak najbardziej :-)
A kiedy ma przyjść?
Był ordynator na obchodzie i powiedział że dziś do badania więc mam cichą nadzieję na wyjście może jeszcze dziś lub jutro.
reklama
moj jak wsiąknie w wiedzmina to koniec swiata wtedy mam ochote ps 4 odpiac z pradu i schowac .ale teraz czesciej z kolega sie umawiaja i graja w planszowe i karciane gry fantazy. swego czasu duzo w planszowek gralismy w czworke ale niestety kolzanka wsiakla w prace w korpo i skonczyly sie wspolne wieczory wyjscia i wyjazdyA ja oczywiście nie wiedziałam, co mu kupić jako prezent i postanowiłam, że ze szkodą dla mnie kupię mu grę na PS4. Będę żałować tej decyzji [emoji39] ale niech gra... Ostatnie dni mu zostały, 18 dni do terminu [emoji7]
Podziel się: