reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam sie i ja . Malowania ciąg dalszy. Wczoraj wieczorem byłam mocno zmeczona to myślałam że usunę o normalnej godzinie ale gdzie tam , koczowałam do 2 .
To u mnie podobnie, niby zmęczona a usnęłam ciut wcześniej niż Ty bo o 1.
Może to już ten etap ciąży :-) a jak się czujesz?

Gratulacje skończonych tygodni :)

i za wizytujące dziś moc kciuków

hej :)
zamówiłam tą używaną karuzelę :)
obudziłam się razem z P. jak wstawał do pracy i koniec :( może i dobrze, bo mam trochu do zrobienia a na 14.45 do lekarza. Stresuje się pierońsko.
A tak przy temacie cesarki, im bliżej porodu, to tym chyba bardziej bym chciała, żeby Nikoś się nie obrócił i mieć tą cesarkę. Bo z każdym dniem przerażenie mnie większe dopada
Ja mam odwrotnie. Po wczorajszej wizycie i niespodziewanym obrocie jestem przerażona myślą o cesarce... Z tego co wyczytałam po 34tyg jest 50% szans na obrót więc się trzymam kurczowo tej lepszej połowy. Syn wczoraj rozpoczął negocjacje z siostrą i jej tłumaczył, że ma się obrócić, żeby nie musieli mamie rozcinać brzucha [emoji23]

Dziękuję :* mnie nie specjalnie zależało żeby była ta falbanka, wolałam bardziej prosty ale najwyżej sama uszyje pokrycie :)
Ta jest ładna też ale masz rację. Twoja będzie lepsza bo na pewno oryginalna. A że masz zdolności krawieckie to szyj,jak najbardziej :-)
A kiedy ma przyjść?

Witajcie mamusie!

Trzymam kciuki za wizyty!

Ja mam odwrotnie. Po wczorajszej wizycie i niespodziewanym obrocie jestem przerażona myślą o cesarce... Z tego co wyczytałam po 34tyg jest 50% szans na obrót więc się trzymam kurczowo tej lepszej połowy. Syn wczoraj rozpoczął negocjacje z siostrą i jej tłumaczył, że ma się obrócić, żeby nie musieli mamie rozcinać brzucha [emoji23]

Ja mam podobnie, wolałabym rodzic naturalnie. Tak szczerze to porodu sie nie boje i nie stresuje mnie to jakos, bardziej przejmuje sie tym co bedzie po nim.

Ja robie od początku do dnia dzisiejszego. Rutyna już. Na pobraniu krwi pielegniarki się śmieją że jestem tak przyzwyczajona do igły że mnie nic nie rusza[emoji3]
no teraz to juz mam wprawe po drugiej ciazy co jskis czas skreconakostka but wslkera i zastrzyki ostatnie lata co roku cos kostka co roku i 2 miesiace walkera potem kolano kontuzja i dotej pory czuje je.wiez zdecydowalam o tymczasowym zrezygnowaniu z zyciac w biegu i chwilowej przerwie od pracy w domu .myslelismy tez ze to dobry czas ns kontrakt meza w naszej wymarzonej Szwajcarii a tu niespodxianka po kilku miesiacach luzu Tomus w drodze choc bardzo chcialam trzecie dzieciatki tylko ciagle byly depaty kiedy bedxie dobry moment.Mysle ze teraz byl najlepszy i ostatni moment za stara sie robie

Ta jest ładna też ale masz rację. Twoja będzie lepsza bo na pewno oryginalna. A że masz zdolności krawieckie to szyj,jak najbardziej :-)
A kiedy ma przyjść?
Z tymi zdolnościami to za dużo powiedziane, nigdy czegoś takiego nie szyłam, więc nawet nie wiem jak się za to zabrać :p Dziś ma być wysłany więc liczę że do piątku na pewno dotrze.

Był ordynator na obchodzie i powiedział że dziś do badania więc mam cichą nadzieję na wyjście może jeszcze dziś lub jutro.

reklama
A ja oczywiście nie wiedziałam, co mu kupić jako prezent i postanowiłam, że ze szkodą dla mnie kupię mu grę na PS4. Będę żałować tej decyzji [emoji39] ale niech gra... Ostatnie dni mu zostały, 18 dni do terminu [emoji7]
moj jak wsiąknie w wiedzmina to koniec swiata wtedy mam ochote ps 4 odpiac z pradu i schowac .ale teraz czesciej z kolega sie umawiaja i graja w planszowe i karciane gry fantazy. swego czasu duzo w planszowek gralismy w czworke ale niestety kolzanka wsiakla w prace w korpo i skonczyly sie wspolne wieczory wyjscia i wyjazdy

Do góry