reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
jest godzina 00:17 a my się właśnie ładujemy do auta i jedziemy na stację benzynową bo mi się strasznie chce jeżyków. Nie wiem dlaczego bo nienawidzę rodzynek, i wgl słodyczy sklepowych już dłuuugo nie jadłam. Ale muszę je miec bo się udławię własną śliną!
Hahaha, Jola dobre[emoji23]

Dzień dobry :)

Ja się spakowałam w czwartek ale jeszcze trochę mi brakuje rzeczy i już się nie mieszczę do torby [emoji14] chyba muszę poszukać jakiejś innej. U mnie dla małego trzeba mieć tylko 2 pieluszki tetrowe, paczkę jednorazowych, chusteczki nawilżające i krem pielęgnacyjny i właśnie co znaczy krem pielęgnacyjny? Taki normalny krem?

Ooo nie pomyślałam o suszarce [emoji14]

Mam nadzieję że chcica zaspokojona :D
Ola chodzi o krem do pupy[emoji5]

Dzień dobry dziewuszki:) u mnie będzie jutro skończony 30[emoji28] nie mogę powiedzieć, ze nie wiem kiedy to zleciało (leżenie wydłuża czas chyba) [emoji16] ale faktycznie nie wiele już zostało!!!

Też nie wiem jaki kupić rozmiar, jak patrzę na l/xl to mają wymiary dokładnie jak ja i nie wiem czy brać taką czy lepiej luźniejsza :p no i stanika do karmienia też nie mam z tego samego powodu :D

Bardzo mało, ale niemożliwe że już tyle tygodni za nami :)

Dziś mam w planach wybrać się do Rossmana po kosmetyki dla małego i podkładki na kibelek :D no i jakieś mini kosmetyki dla mnie do szpitala i po drodze do Pepco po ręcznik dla Remcia :)

Ja brałam L z szykownamama.pl i są takie chyba lekko większe jak XL, ale jakościowo bardzo fajne [emoji8] np.
Link do: 5038 Koszula Nocna, ciążowa, do karmienia Dobranocka - jeans

Link do: 617/159 Elena 2 Koszula nocna do karmienia Cornette

Mięso nie tuczy, ale bez mięsa odpadają wszystkie kebaby, wizyty w macku, hoddogi itd [emoji6]
A co do zdrowia - dlatego zostałam wege, bo po mięsie się dużo gorzej czułam i gorzej się biegało ;)
Też nie jem mięsa ale w mc donaldzie kupuje np mc wrapa tylko że bez mięsa, frytki :) w kebabie falafele :) nie potrafiłam całkowicie zrezygnować z fast foodów.

Witam, dawno mnie tutaj nie było, ciągłe problemy i związany z tym brak czasu... Ale od kilku dni jestem w szpitalu w związku ze skracającą się szyjką i rozwarciem. Więc teraz mam czas, by nadrobić co tam się działo u Was przez ten miesiąc jak mnie nie było...
Miłej niedzieli Wam życzę :)

reklama
Witam, dawno mnie tutaj nie było, ciągłe problemy i związany z tym brak czasu... Ale od kilku dni jestem w szpitalu w związku ze skracającą się szyjką i rozwarciem. Więc teraz mam czas, by nadrobić co tam się działo u Was przez ten miesiąc jak mnie nie było...
Miłej niedzieli Wam życzę :)
Witaj. Fajnie, ze sie odezwalas. Przykro mi, ze jestes w szpitalu. Jak sytuacja obecnie?

Do góry