reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam, dawno mnie tutaj nie było, ciągłe problemy i związany z tym brak czasu... Ale od kilku dni jestem w szpitalu w związku ze skracającą się szyjką i rozwarciem. Więc teraz mam czas, by nadrobić co tam się działo u Was przez ten miesiąc jak mnie nie było...
Miłej niedzieli Wam życzę :)
Jak sie masz i jak szyjka? Czy już całkowicie niemasz? Będą coś działac?

reklama
Wstałam dziś coś opuchnięta... dłonie, stopy i okolice ust. Od razu ciśnienie zmierzyłam ale jest ok 125/85. Kupiłam wczoraj pokrzywę. Czy białkomocz może się pojawić bez wysokiego ciśnienia? Pójdę pewnie jutro kontrolnie sprawdzić ten mocz bo wizytę mam dopiero 17 maja.
Myślę , że nie ,ale lepiej sprawdź pewnie od upałów no i wkoncu to już 8 miesiąc [emoji8]

U mnie na stronie szpitala jest napisane że 3 koszule w tym jedna do porodu, ale chyba na dwa dni to jedna starczy, tak myślę.
Wiesz co ja mam 3 właśnie 1 do porodu i 2 później myślę , że przyda się dla własnego komfortu choćby Cię przelalo, mleko leciało a piersi, czy się człowiek zwyczajnie spocil jednak będziemy w lipcu rodzic , a komfort też ważny:) jutro mam spotkanie w szpitalu więc pewnie powiedzą jak oni to widzą ale to tylko moje prywatne zdanie:)

Wiesz co ja mam 3 właśnie 1 do porodu i 2 później myślę , że przyda się dla własnego komfortu choćby Cię przelalo, mleko leciało a piersi, czy się człowiek zwyczajnie spocil jednak będziemy w lipcu rodzic , a komfort też ważny:) jutro mam spotkanie w szpitalu więc pewnie powiedzą jak oni to widzą ale to tylko moje prywatne zdanie:)
Ja mam dwie a do cc to dają swoja

Szyjka z 5 na 1,5 poleciała :( rozwarcie na 2, właśnie tu w De oni nie chcą tego za bardzo ruszać. Lekarz mówi, ze jak nic do wtorku sie nie zmieni to znaczy, że leżenie pomaga i nie ma sensu w to ingerować.
Znam to doskonale moja miała 2.2 i też nic nie chcą z nią robić mam lezec , brać leki i tyle . Ciężko Ci pewnie co ? Masz jakąś pomoc do maluszków?

reklama
Ale będzie z Ciebie ciekło, w razie jak się pobrudzisz czy nawet spocisz (w końcu to lipiec) to będziesz miała w co się przebrać i będziesz się lepiej czuć [emoji4]
Też tak myślę:) I potem w domu też się przyda na zmianę mieć jakby jedna niezdazyla wyschnac czy niezdazyla się wyprać a jednak krocze w koszuli ma lepszy dostęp powietrza niż w spodniach czy spodenkach [emoji4]

Do góry