reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja wlasnie na odwrot. Balam sie zeby nie przegrzac i bardzo walczylam ze soba zeby ubierac lzej niz siebie. Kiefys 3-letnua corka zapytala mnie, jak sie ubieralysmy) czemu ja zakladam rajstopki pod spodnie a ona nie[emoji6]
Dobre [emoji6]
Rajstopy/leginsy pod spodnie zdarza mi się ubierać czasami - jak idziemy w góry a na dole jest poniżej -15 ;)

reklama
Jako ciekawostka, odnośnie różnych alergii - mam problemy po jajkach "przemysłowych" - ewidentnie objawy alergii, ale nie mam alergii na białko jajka... Co zabawne, jajka od "normalnych" kur mogę jeść... W zależności od tego, co jedzą...
Konsultowałam z alergologiem - i potwierdza, że najprawdopodobniej mam alergię na jakiś składnik kurzej karmy, który do jajek przechodzi... (tak samo jak kiedyś w kobiecym mleku znaleziono składnik mydła antybakteryjnego...)
Więc pewnie do mięsa też...
Mama mi kiedyś opowiadała, że gdzieś w okolicy kury karmili między innymi mączką rybną, i mięso w czasie pieczenia pachnialo jak ryba.... Ale to było ze 30 lat temu...
Ja mam to samo z jabłkami! Nie jem sklepowo-straganowych,bo mam alergię,a kiedyś skusilam się na jabłko prosto z sadu od ludzi ze wsi i nic mi nie było:)

Dzieki dziewczyny ze jestescie serio.....jakos mi lzej ze moge sie wygadac. Fakt D mnie tez uspokaja i tlumaczy ze teraz sa takie postepy w medycynie itd ale jednak to facet. Lece ogarniam dzieciaki do szkoly....dobrze ze ich mam bo tak to zapewne bym lezala w lozku i ciagle plakala a tak to muszę sie pozbierac dla nich.

kochana piszzz jestesmy z toba i wspierac bedziemy !!!
wierze w to ze twoj syn to siny chlopak i to co teraz wydaje sie straszne takie w rzeczywistoscie nie bedzie !!!

ludzie znaja date komuni 2 lata wczesniej ????

ja rezerwowalam 3 lata wczesniej restuaracje...
kazda parafia ma komunie w okreslona nd maja u nas zawsze to jest 3 niedziela i juz wtedy nie byo za bardzo wyboru ....

Haha, to mialam kiefys kolezanke ktorej kotka byla tak przyzwyczajona do kuwety, ze jak jezdzila z nia do mamy na wies i latala tam po dworze to wracala do domu na kuwete[emoji23]

moj czesiek lebioda caly dzien moze nyc na dworze a nasrac przyjdzie do domu do kuwety....

reklama
Do góry