reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.
Kochana pisz nam tu wszystko ,kazda z nas trzymam kciuki za Was !! Niech ci wypisze to skierowanie i jutro byś już wiedziała co i jak a tydzień to dużo ! A 9 na tą cukrzycę, nakreslikas im sytuację nie przyjmują wcześniej ??

reklama
Kochana pisz nam tu wszystko ,kazda z nas trzymam kciuki za Was !! Niech ci wypisze to skierowanie i jutro byś już wiedziała co i jak a tydzień to dużo ! A 9 na tą cukrzycę, nakreslikas im sytuację nie przyjmują wcześniej ??
No wlasnie tez juz pisalam. Dla mnie dziwne to podejscie. Uwazam, ze powinni ja przyjac juz dzis, najpozniej w poniedzialek. Przeciez to nie jest zwykla sytuacja cukrzycy ciezarnej.

Powiedzialam co i jak ale maja weekend majowy przeciez! I powiedziala ze i tak mam szczescie bo sie miejsce zwolnilo. Ogarnelabym cos prywatnie ale to tez wolne maja. Ale mi sie trafilo zeby to bylo tydzien wczesniej.....ale chociaz dobrze ze ogarnelam bielanski i te echo ....mam nadzieje ze jutro.

ja rezerwowalam 3 lata wczesniej restuaracje...
kazda parafia ma komunie w okreslona nd maja u nas zawsze to jest 3 niedziela i juz wtedy nie byo za bardzo wyboru ....
o żesz... Ja na wesele niecałe pół roku ;) Ale wtedy terminy aż tak się nie nakładają ;)

moj czesiek lebioda caly dzien moze nyc na dworze a nasrac przyjdzie do domu do kuwety....
[emoji23][emoji23][emoji23]

Powiedzialam co i jak ale maja weekend majowy przeciez! I powiedziala ze i tak mam szczescie bo sie miejsce zwolnilo. Ogarnelabym cos prywatnie ale to tez wolne maja. Ale mi sie trafilo zeby to bylo tydzien wczesniej.....ale chociaz dobrze ze ogarnelam bielanski i te echo ....mam nadzieje ze jutro.
Faktycznie długi weekend wszędzie urlopy ;/ a dziś jak cukier rano?

To ja od wrzesnia/pazdziernika do marca/kwietnia obowiazkowo. Zima 2 pary grubych[emoji3]
Kiedyś miałam koleżankę w pracy (w sumie 3 miesiące, ona planowała odejście jak ja przyszłam) - jedna z nielicznych kobiet w moim życiu zawodowym (choć wtedy to nie było it a analizy ;))
Ona taki zmarzluch, a ja... Zimą ja siedziałam w krótkim rękawie i uchylałam okno, a ona podkoszulek z długim rękawem, koszula, swetr, często szal do tego, i grzejnik mały koło siebie - oj, ciężko nam było razem, bo jak robiło się cieplej, to ja zaczynałam zasypiać, itd a jak było zimniej, to ona marzła... Już gadałyśmy, że gdyby nie dochodziła, to zmienialybysmy pokój... [emoji15]

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.

Nie przepraszaj! Cały czas jesteśmy z tobą i trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Niestety ten weekend majowy to taki ciężki termin... [emoji20]
Ale trzymam kciuki, żeby dzisiaj udało się przepisać skierowanie [emoji110]

reklama
Do góry