reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja wlasnie na odwrot. Balam sie zeby nie przegrzac i bardzo walczylam ze soba zeby ubierac lzej niz siebie. Kiefys 3-letnua corka zapytala mnie, jak sie ubieralysmy) czemu ja zakladam rajstopki pod spodnie a ona nie[emoji6]
Dobre [emoji6]
Rajstopy/leginsy pod spodnie zdarza mi się ubierać czasami - jak idziemy w góry a na dole jest poniżej -15 ;)

reklama
Jako ciekawostka, odnośnie różnych alergii - mam problemy po jajkach "przemysłowych" - ewidentnie objawy alergii, ale nie mam alergii na białko jajka... Co zabawne, jajka od "normalnych" kur mogę jeść... W zależności od tego, co jedzą...
Konsultowałam z alergologiem - i potwierdza, że najprawdopodobniej mam alergię na jakiś składnik kurzej karmy, który do jajek przechodzi... (tak samo jak kiedyś w kobiecym mleku znaleziono składnik mydła antybakteryjnego...)
Więc pewnie do mięsa też...
Mama mi kiedyś opowiadała, że gdzieś w okolicy kury karmili między innymi mączką rybną, i mięso w czasie pieczenia pachnialo jak ryba.... Ale to było ze 30 lat temu...
Ja mam to samo z jabłkami! Nie jem sklepowo-straganowych,bo mam alergię,a kiedyś skusilam się na jabłko prosto z sadu od ludzi ze wsi i nic mi nie było:)

Dzieki dziewczyny ze jestescie serio.....jakos mi lzej ze moge sie wygadac. Fakt D mnie tez uspokaja i tlumaczy ze teraz sa takie postepy w medycynie itd ale jednak to facet. Lece ogarniam dzieciaki do szkoly....dobrze ze ich mam bo tak to zapewne bym lezala w lozku i ciagle plakala a tak to muszę sie pozbierac dla nich.

kochana piszzz jestesmy z toba i wspierac bedziemy !!!
wierze w to ze twoj syn to siny chlopak i to co teraz wydaje sie straszne takie w rzeczywistoscie nie bedzie !!!

ludzie znaja date komuni 2 lata wczesniej ????

ja rezerwowalam 3 lata wczesniej restuaracje...
kazda parafia ma komunie w okreslona nd maja u nas zawsze to jest 3 niedziela i juz wtedy nie byo za bardzo wyboru ....

Haha, to mialam kiefys kolezanke ktorej kotka byla tak przyzwyczajona do kuwety, ze jak jezdzila z nia do mamy na wies i latala tam po dworze to wracala do domu na kuwete[emoji23]

moj czesiek lebioda caly dzien moze nyc na dworze a nasrac przyjdzie do domu do kuwety....

reklama
Do góry