reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kochana ja też dawałam słoiki ! Rzadko np byliśmy na wczasach ,a w hotelach nie serwują papek :)
A ja do roku czasu opieralam sie glownia na sloikach. Dawalam tez miesko czy warzywka ugotowane tak do sprobowania i nauki jedzenia raczkami, ale glowntmi posulkami byly sloiczki. Sa przebadane pod katem przydatniscu dla niemowlat, a w sklepach ciezko znalesc dobrej jakosci produkty. Poza tym to duza wygoda.

kochana piszzz jestesmy z toba i wspierac bedziemy !!!
wierze w to ze twoj syn to siny chlopak i to co teraz wydaje sie straszne takie w rzeczywistoscie nie bedzie !!!

ja rezerwowalam 3 lata wczesniej restuaracje...
kazda parafia ma komunie w okreslona nd maja u nas zawsze to jest 3 niedziela i juz wtedy nie byo za bardzo wyboru ....

moj czesiek lebioda caly dzien moze nyc na dworze a nasrac przyjdzie do domu do kuwety....
Ah ye mieszczuchy[emoji23]

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.
Kochana no co Ty nie przepraszaj. Pisz nam tu wszystko. My przezywamy z Toba. Super, ze sie tak udalo pozalatwiac wszystko!Trzymam kciuki za to dzisiejsze skierowanie!

reklama
Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.
teraz musisz myslec o sobie i maluszku, trzymam kciuki obys trafila na kompetentnych specjalistow i szybko ogarnela sytucje :)jak masz chwilke to pisz i nie przejmuj sie reszta .... czekamy na wiesci z wiara ,ze beda dobre !

Do góry