reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Super że impreza udana[emoji8]Hej mamusie wesele super i o dziwo bawiłam się do 5 nad ranem nic mi nie jest poza tym że jestem mega zmęczona więc odezwę się do was jutro bo dziś ledwo patrzę na oczy Miłej niedzieli
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana to meliske koniecznie. Nie stresuj sie juz tak, bo zwariujesz! Mialo byc lepiej jak sloneczko sie pojawi. Ci to za smutki?
Ooo melisskę to i ja sobie zakupię
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
O kurczę a może to jakaś resztka po ostatnim plamieniu?Ja pierdykam. U mnie to dlugo dobrze by nie moze. Na wkladce znalazlam jakas dziwna stara tkanke, nawet nie wiem w jakie slowa to ujac. Taka skore, z zylkami, ale blado-brazowa. Po ang.znalazlam, ze to soft tissue discharge. Zrobilam zdjecia, ale wyglada to tak obrzydliwie, ze nic nie wklejam. Nie bylo z tym ani grama krwi, wiec nie jest to cos swiezego. Wiec zdecydowalam, ze nigdzie nie jade -chyba, ze wyjdzie znowu. Pachwiny mnie znowu ciagna I brzuch na dole lekko pobolewa....
W kazdym badz razie moj dobry humor zniknal tak jak slonce za chmury....
martaaa515
Hahahahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba wszystkie z nas razem wzięte nie miałyśmy takich przygód jak Ty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]O matko dziewczyny ale miałam przypał. Jestem sama w domu. Stoje w łazience i coś tam robię przy włosach i nagle słyszę straszny hałas i jakąś szamotaninę w moim salonie! Stałam przerażona w tej łazience nie wiedząc co robić. Aż w końcu wzięłam do obrony żelazko z szafki i wychodzę. Patrzę a tam jakiś gołąb czy inna wrona mi wleciała do mieszkania przez otwarte okno balkonowe. Pozamykałam drzwi w całym mieszkaniu do innych pomieszczen i zaczęłąm tego ptaka przeganiać modląc się zeby nie zdązył mi nasrać na mój piękny turkusowy dywan, albo mój ulubiony fotel. Nie dawałam rady ganialismy sie po tym salonie nawzajem aż w końcu wziełam z sypialni przescieradło i jakoś nim tego ptaka narzuciłam jak stał na podłodze. Wypuściłam go. Teraz leżę upocona jak nie wiem
Aniołek 31.07.2017 (*)
T
taycia
Gość
O kurczę a może to jakaś resztka po ostatnim plamieniu?
Mozliwe, egh... sama nie wiem skad to I co to. Wiec lacze sie z Toba w bolu .
A czy wasze cipki sa opuchniete? Moja jest strasznie, jest tak ukrwiona, ze jak sie myje jestem bardzo nabrzmiala.
Jola92
Ooooo Marta! Pisałaś że Twój syn coś mniej sie rusza. To ja tak miałam ostatnich parę dni, wczoraj już byłam bliska wyjazdu do szpitala ale mnie skopał delikatnie na wieczór, a dziś szaleje tak że przez ubranie widać. Takie najwidoczniej dni teraz nastały Ja się zastanawiam czy to nie przez moją masę go tak słabiej czuję i zamawiam detektor tętna, bo osiwieje jesli kiedyś znowu bedzie cały dzień spał w najlepsze jak wczoraj.Hahahahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba wszystkie z nas razem wzięte nie miałyśmy takich przygód jak Ty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Aniołek 31.07.2017 (*)
reklama
Onaszczesliwa2018
Ba mojej coś wylazlo i nie chce zejść też niewiem co to chyba hormonalne . To posmucimy się razem , na prawdę staram się być mimo wszystko dobrze nastawiona ale jak tylko zaczyna się coś dziać to mój mózg wchodzi na takie obroty że szok :/ dobrze że już coraz bliżejMozliwe, egh... sama nie wiem skad to I co to. Wiec lacze sie z Toba w bolu .
A czy wasze cipki sa opuchniete? Moja jest strasznie, jest tak ukrwiona, ze jak sie myje jestem bardzo nabrzmiala.
Podziel się: