reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja pierdykam. U mnie to dlugo dobrze by nie moze. Na wkladce znalazlam jakas dziwna stara tkanke, nawet nie wiem w jakie slowa to ujac. Taka skore, z zylkami, ale blado-brazowa. Po ang.znalazlam, ze to soft tissue discharge. Zrobilam zdjecia, ale wyglada to tak obrzydliwie, ze nic nie wklejam. Nie bylo z tym ani grama krwi, wiec nie jest to cos swiezego. Wiec zdecydowalam, ze nigdzie nie jade -chyba, ze wyjdzie znowu. Pachwiny mnie znowu ciagna I brzuch na dole lekko pobolewa....
W kazdym badz razie moj dobry humor zniknal tak jak slonce za chmury....

reklama
Ja pierdykam. U mnie to dlugo dobrze by nie moze. Na wkladce znalazlam jakas dziwna stara tkanke, nawet nie wiem w jakie slowa to ujac. Taka skore, z zylkami, ale blado-brazowa. Po ang.znalazlam, ze to soft tissue discharge. Zrobilam zdjecia, ale wyglada to tak obrzydliwie, ze nic nie wklejam. Nie bylo z tym ani grama krwi, wiec nie jest to cos swiezego. Wiec zdecydowalam, ze nigdzie nie jade -chyba, ze wyjdzie znowu. Pachwiny mnie znowu ciagna I brzuch na dole lekko pobolewa....
W kazdym badz razie moj dobry humor zniknal tak jak slonce za chmury....

Masakra może jakiś stary skrzep?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obysmy juz przebojow nie mialy!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Oby, bo ja to normalnie oszaleję.

Masakra może jakiś stary skrzep?

To wlasnie chyba tak wyglada jak cos starego co sie oderwalo I wyszlo. Moglam to normalnie rekoma rozciagnac I rozerwac, wiec cos ala skora - tkanka? Moze po tym pierwszym krwawieniu z pochwy w 19 tyg cos odpadlo dopiero teraz. No nic, bede obserwowac sie uwaznie . Moj Maz mowi, ze przez te ostatnie dwa miesiace dorobil sie wiecej siwych wlosow niz przez cale zycie...

To wlasnie chyba tak wyglada jak cos starego co sie oderwalo I wyszlo. Moglam to normalnie rekoma rozciagnac I rozerwac, wiec cos ala skora - tkanka? Moze po tym pierwszym krwawieniu z pochwy w 19 tyg cos odpadlo dopiero teraz. No nic, bede obserwowac sie uwaznie . Moj Maz mowi, ze przez te ostatnie dwa miesiace dorobil sie wiecej siwych wlosow niz przez cale zycie...

Sorry za dokładny opis ale nie wyglądało to jak surowa wątróbka??? Bez krwi takie jakby mięsko?

Oj kochana to meliske koniecznie. Nie stresuj sie juz tak, bo zwariujesz! Mialo byc lepiej jak sloneczko sie pojawi. Ci to za smutki?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No nie wiem właśnie od popołudnia jakoś mi tak znów dziwnie ale pozbieram się szybko musi być dobrze [emoji123] szkoda że tak samemu człowiek nieumie się zbadać [emoji23] [emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko dziewczyny ale miałam przypał. Jestem sama w domu. Stoje w łazience i coś tam robię przy włosach i nagle słyszę straszny hałas i jakąś szamotaninę w moim salonie! Stałam przerażona w tej łazience nie wiedząc co robić. Aż w końcu wzięłam do obrony żelazko z szafki i wychodzę. Patrzę a tam jakiś gołąb czy inna wrona mi wleciała do mieszkania przez otwarte okno balkonowe. Pozamykałam drzwi w całym mieszkaniu do innych pomieszczen i zaczęłąm tego ptaka przeganiać modląc się zeby nie zdązył mi nasrać na mój piękny turkusowy dywan, albo mój ulubiony fotel. Nie dawałam rady ganialismy sie po tym salonie nawzajem aż w końcu wziełam z sypialni przescieradło i jakoś nim tego ptaka narzuciłam jak stał na podłodze. Wypuściłam go. Teraz leżę upocona jak nie wiem
O kurde to Ci odwiedziny miałaś, ale niezazdroszcze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry