reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O matko dziewczyny ale miałam przypał. Jestem sama w domu. Stoje w łazience i coś tam robię przy włosach i nagle słyszę straszny hałas i jakąś szamotaninę w moim salonie! Stałam przerażona w tej łazience nie wiedząc co robić. Aż w końcu wzięłam do obrony żelazko z szafki i wychodzę. Patrzę a tam jakiś gołąb czy inna wrona mi wleciała do mieszkania przez otwarte okno balkonowe. Pozamykałam drzwi w całym mieszkaniu do innych pomieszczen i zaczęłąm tego ptaka przeganiać modląc się zeby nie zdązył mi nasrać na mój piękny turkusowy dywan, albo mój ulubiony fotel. Nie dawałam rady ganialismy sie po tym salonie nawzajem aż w końcu wziełam z sypialni przescieradło i jakoś nim tego ptaka narzuciłam jak stał na podłodze. Wypuściłam go. Teraz leżę upocona jak nie wiem

reklama
O matko dziewczyny ale miałam przypał. Jestem sama w domu. Stoje w łazience i coś tam robię przy włosach i nagle słyszę straszny hałas i jakąś szamotaninę w moim salonie! Stałam przerażona w tej łazience nie wiedząc co robić. Aż w końcu wzięłam do obrony żelazko z szafki i wychodzę. Patrzę a tam jakiś gołąb czy inna wrona mi wleciała do mieszkania przez otwarte okno balkonowe. Pozamykałam drzwi w całym mieszkaniu do innych pomieszczen i zaczęłąm tego ptaka przeganiać modląc się zeby nie zdązył mi nasrać na mój piękny turkusowy dywan, albo mój ulubiony fotel. Nie dawałam rady ganialismy sie po tym salonie nawzajem aż w końcu wziełam z sypialni przescieradło i jakoś nim tego ptaka narzuciłam jak stał na podłodze. Wypuściłam go. Teraz leżę upocona jak nie wiem

Hahaha ty to masz historie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry :)
Ja od rana na nogach, byłam z mamą na cmentarzu. Później wzielysmy Lenkę na spacer,na lody i do nas. Zrobilam obiad i na 14:00 przyszla siostra z chłopakiem i brat z dziewczyna :) trochę posiedzieli i już sobie leżę ,podczytam Was i chyba się prześpię.
Na dworze cieplutko ale okropny wiatr i już nie wychodziłam :(
Od rana miałam skurcze,naliczyłam ok 6.
Pomyślałam , że to pewnie skurcze BH ? Malutka mało co czuje , śpi sobie bo ja budziłam ale jedyne co robi to się gniecie lub wypina , może z dwa razy kopnęła. Też się trochę martwię ale już takie dni miała więc niech sobie odpoczywa.
Witam nowa mamusie :)
IMG_20180408_140014_768x1273.jpg

Załączniki

• IMG_20180408_140014_768x1273.jpg
    IMG_20180408_140014_768x1273.jpg
    236,5 KB · Wyświetleń: 221
gardło zaczęło mnie bolec syrop z cebuli już wypiłam ciepła herbatę a wieczorem mleko z miodem czosnkiem wypije

Łukasz wyciągnął grila i się relaksuje w słoneczku [emoji4] tez zaraz idę na taras

Moj antek to wogole mi robi niespodzianki dziś znów kilka ruchów i koniec wzięłam ten detektor i nie mogłam znaleźć tętna bo tam gdzie zawsze było teraz nie było nic woec ewidentnie pozycja zmieniona i musiałam szukać na nowo po 10 min już byłam spocona odwróciłam się na lewy bok i jeszcze raz zaczęłam szukać i znalazłam nie wiem jaka on ma teraz pozycje ale doprowadzi mnie do zawału jak tak słabo będę go czuć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to zycze zdrowka! A synus zarciki sovie robi z Ciebie. Niech nie przesadza, bo matka sie zdenerwuje[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I relanium najlepiek bo znów jakiś niepokój mnie dziś dopada:/ ale to chyba mi już tak co najmniej do czerwca zostanie. W czwartek wizyta mam nadzieję że nic się tam niedzieje będę cisnąć moja lekarke żeby coś zrobiła żebym czuła się bezpieczniej :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana to meliske koniecznie. Nie stresuj sie juz tak, bo zwariujesz! Mialo byc lepiej jak sloneczko sie pojawi. Ci to za smutki?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

[emoji23][emoji23][emoji23] O matkp, Jola no tylko Tobie moglo sie to przytrafic[emoji6] Wyobrazam sobie jak tam walczysz z tym ptakiem[emoji3] Ale dobrze, ze zakonczylo sie sukcesem i bez strat ludzkich, zwierzecych i materialnych[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hej mamusie :) wesele super i o dziwo bawiłam się do 5 nad ranem :) nic mi nie jest poza tym że jestem mega zmęczona więc odezwę się do was jutro bo dziś ledwo patrzę na oczy :) Miłej niedzieli :)

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, ze jednak sie zabawa udala[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry