reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@taycia to zapewne był jakiś stary ususzony skrzep. Ja tak miałam parę razy przed ciążą. A co do mojej cipki to jest mega napuchnieta i taka rozpulchniona. Ł mówi, że zrobiłam się mega ciasna. AAAA i dołączyłam do zabawy pod tytułem "Masz mokro? Powąchaj majtki" i takie jak sie uprę to słodkie tam wyczuje jak większość z Was :D

reklama
Mam tylko nadzieje,ze nie oczyszcza sie przed porodem,bo to jeszcze tyle czasu.
Staram sie wziac to na luzaka,ale podobnie jak OnaSzczesliwa2018 czasami wydaje mi sie,ze w moim kraju musze liczyc sama na siebie i czesto glowie sie czy na pewno jest wszystko dobrze i nic zlego sie nie dzieje.

A mamuski z bardzo nabrzmiala dziurka - macie ochote?
Bo ja mam tak straszna,ze jak facet dochodze w snie . Juz nienormalna sie robie :happy2::laugh2:

Moze przez to wylecialy mi jakies resztki... egh..o_O
Ja też mam ogromną ochotę ale jak narazie jakoś się boję ostatnio po seksie zaczął stawiać mi się brzuch i tak się przestraszyłam ze do końca chyba nic nie będziemy działać :/

Staram sie wziac to na luzaka,ale podobnie jak OnaSzczesliwa2018 czasami wydaje mi sie,ze w moim kraju musze liczyc sama na siebie i czesto glowie sie czy na pewno jest wszystko dobrze i nic zlego sie nie dzieje.

Bo ja mam tak straszna,ze jak facet dochodze w snie . Juz nienormalna sie robie :happy2::laugh2:

Moze przez to wylecialy mi jakies resztki... egh..o_O
Mogło tak być! Jesli osiągnęłaś orgazm (nawet przez sen) to przecież wtedy macica się obkurcza i może wydaliła to z jakiegoś zakamarka o którym nie masz pojęcia. Nie martw się :)

Ja też mam ogromną ochotę ale jak narazie jakoś się boję ostatnio po seksie zaczął stawiać mi się brzuch i tak się przestraszyłam ze do końca chyba nic nie będziemy działać :/

Ja o seksie moge zapomniec, nawet o pieszczotach,ale widocznie jestesmy tak mocno ukrwione,ze jak jej nie daje to sama sobie bierze sila :errr::happy: a potem mnie ciagnie w podbrzuszu...

Moze przez to wylecialy mi jakies resztki... egh..[emoji50]

Nie spoko ja to miałam i przed ciaza [emoji23] wiec napewno się nie przygotowywałam do porodu [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Jola92 ale masz przygody[emoji5] chyba bym zawału dostała. @taycia może faktycznie po tym ostatnim krwawieniu:/ ciągle coś:/ a u mnie wlasnie goście pojechali, mój chrześniak z jakimś uczuleniem na dłoniach znowu:/ mam nadzieję, że to naprawdę tylko uczulenie
Kurde i znów przyjechali mimo że coś mu tan dolega masakra :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie to zamknęłabym się w sypialni i czekała az Ł wróci z pracy i to ogarnie, ale oczami wyobraźni widzialam jak ten ptak załatwia na mój ulubiony mebel w salonie (fotel uszak) albo brudzi wszystko i zostawia oprócz kupy jakies zarazki i smród bleee. Wgl dziś mam jakiś problem z postami, nie chcą sie dodawać a jak sie dodają to po dwa razy i potem musze ten dodatkowy usuwać
Jesteś dzielna babka[emoji123]

Osiwieje z nimi do porodu
No wierze kurczę, a Oni wiedzą że tak reagujesz czy są raczej tacy niedomyslni? Bo kurde wiesz co innego jakby przyjechali i np mu to wyszło no to niemieliby wpływu ale kurde przyjeżdżać już z jakimś uczuleniem do ciężarnej...średnio odpowiedzialne [emoji20]

reklama
No wierze kurczę, a Oni wiedzą że tak reagujesz czy są raczej tacy niedomyslni? Bo kurde wiesz co innego jakby przyjechali i np mu to wyszło no to niemieliby wpływu ale kurde przyjeżdżać już z jakimś uczuleniem do ciężarnej...średnio odpowiedzialne [emoji20]

Nie oni tak maja poprostu:/

Do góry