reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooooo Marta! Pisałaś że Twój syn coś mniej sie rusza. To ja tak miałam ostatnich parę dni, wczoraj już byłam bliska wyjazdu do szpitala ale mnie skopał delikatnie na wieczór, a dziś szaleje tak że przez ubranie widać. Takie najwidoczniej dni teraz nastały :) Ja się zastanawiam czy to nie przez moją masę go tak słabiej czuję i zamawiam detektor tętna, bo osiwieje jesli kiedyś znowu bedzie cały dzień spał w najlepsze jak wczoraj.
I bardzo dobrze [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nawet nie umiem rozpoznać jaką mam cipke wiem tylko że ciężej mi globulki wchodzą...
Mam nadzieję że u Ciebie faktycznie to jakaś stara sprawa...

Ja też jestem strasznie tam ciasna pewnie przez brak sexu od paru miesięcy no A dodatkowo te hormony też właśnie czasami mam wręcz problem żeby zaaplikowac globulke tak ciasno ale to chyba normalne

@Jola92 ale masz przygody☺️ chyba bym zawału dostała. @taycia może faktycznie po tym ostatnim krwawieniu:/ ciągle coś:/ a u mnie wlasnie goście pojechali, mój chrześniak z jakimś uczuleniem na dłoniach znowu:/ mam nadzieję, że to naprawdę tylko uczulenie

No Jolka dzielna dziewczyna bo ja nie wiem czy bym się odważyła na gonienie ptaka prędzej to ptak gonil by mnie tak myślę [emoji23]

Normalnie to zamknęłabym się w sypialni i czekała az Ł wróci z pracy i to ogarnie, ale oczami wyobraźni widzialam jak ten ptak załatwia na mój ulubiony mebel w salonie (fotel uszak) albo brudzi wszystko i zostawia oprócz kupy jakies zarazki i smród bleee. Wgl dziś mam jakiś problem z postami, nie chcą sie dodawać a jak sie dodają to po dwa razy i potem musze ten dodatkowy usuwać

To nie stresuj się ja tez to miałam to są resztki nic niebezpiecznego ja to często miałam nawet przed ciąża konsultowałam z lekarzem
Jak organizm oczyszcza się
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tylko nadzieje,ze nie oczyszcza sie przed porodem,bo to jeszcze tyle czasu.
Staram sie wziac to na luzaka,ale podobnie jak OnaSzczesliwa2018 czasami wydaje mi sie,ze w moim kraju musze liczyc sama na siebie i czesto glowie sie czy na pewno jest wszystko dobrze i nic zlego sie nie dzieje.

A mamuski z bardzo nabrzmiala dziurka - macie ochote?
Bo ja mam tak straszna,ze jak facet dochodze w snie . Juz nienormalna sie robie :happy2::laugh2:

Moze przez to wylecialy mi jakies resztki... egh..o_O

reklama
@Jola92 to miałaś dziś przeżycie ja to pewnie bym uciekła i czekała aż mąż wróci :D

Ale dziś piękny dzień był cieplutko na słońcu pokazywało 26 stopni ciepła tyle rodziców z wózkami spacerowalo juz Ni3 mogę się doczekać aż ja będę mogła z niUnią tak dumnie spacerować :) ale już leżę w domku i odpoczywam :)

Do góry