reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej mamusie :) wesele super i o dziwo bawiłam się do 5 nad ranem :) nic mi nie jest poza tym że jestem mega zmęczona więc odezwę się do was jutro bo dziś ledwo patrzę na oczy :) Miłej niedzieli :)

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super że impreza udana[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierdykam. U mnie to dlugo dobrze by nie moze. Na wkladce znalazlam jakas dziwna stara tkanke, nawet nie wiem w jakie slowa to ujac. Taka skore, z zylkami, ale blado-brazowa. Po ang.znalazlam, ze to soft tissue discharge. Zrobilam zdjecia, ale wyglada to tak obrzydliwie, ze nic nie wklejam. Nie bylo z tym ani grama krwi, wiec nie jest to cos swiezego. Wiec zdecydowalam, ze nigdzie nie jade -chyba, ze wyjdzie znowu. Pachwiny mnie znowu ciagna I brzuch na dole lekko pobolewa....
W kazdym badz razie moj dobry humor zniknal tak jak slonce za chmury....
O kurczę a może to jakaś resztka po ostatnim plamieniu?

O matko dziewczyny ale miałam przypał. Jestem sama w domu. Stoje w łazience i coś tam robię przy włosach i nagle słyszę straszny hałas i jakąś szamotaninę w moim salonie! Stałam przerażona w tej łazience nie wiedząc co robić. Aż w końcu wzięłam do obrony żelazko z szafki i wychodzę. Patrzę a tam jakiś gołąb czy inna wrona mi wleciała do mieszkania przez otwarte okno balkonowe. Pozamykałam drzwi w całym mieszkaniu do innych pomieszczen i zaczęłąm tego ptaka przeganiać modląc się zeby nie zdązył mi nasrać na mój piękny turkusowy dywan, albo mój ulubiony fotel. Nie dawałam rady ganialismy sie po tym salonie nawzajem aż w końcu wziełam z sypialni przescieradło i jakoś nim tego ptaka narzuciłam jak stał na podłodze. Wypuściłam go. Teraz leżę upocona jak nie wiem
Hahahahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba wszystkie z nas razem wzięte nie miałyśmy takich przygód jak Ty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Hahahahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba wszystkie z nas razem wzięte nie miałyśmy takich przygód jak Ty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Ooooo Marta! Pisałaś że Twój syn coś mniej sie rusza. To ja tak miałam ostatnich parę dni, wczoraj już byłam bliska wyjazdu do szpitala ale mnie skopał delikatnie na wieczór, a dziś szaleje tak że przez ubranie widać. Takie najwidoczniej dni teraz nastały :) Ja się zastanawiam czy to nie przez moją masę go tak słabiej czuję i zamawiam detektor tętna, bo osiwieje jesli kiedyś znowu bedzie cały dzień spał w najlepsze jak wczoraj.

Ja też jak aplikuje luteline czy globulkę to w środku jest bardzo napuchnięta ,pytałam już lekarza że taka napuchnięta to mi odpowiedział a jaka ma być w ciąży ;)

reklama
Mozliwe, egh... sama nie wiem skad to I co to. Wiec lacze sie z Toba w bolu .

A czy wasze cipki sa opuchniete? Moja jest strasznie, jest tak ukrwiona, ze jak sie myje jestem bardzo nabrzmiala.
Ba mojej coś wylazlo i nie chce zejść też niewiem co to chyba hormonalne . To posmucimy się razem , na prawdę staram się być mimo wszystko dobrze nastawiona ale jak tylko zaczyna się coś dziać to mój mózg wchodzi na takie obroty że szok :/ dobrze że już coraz bliżej

Do góry