reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7 na pewno zdrowo przybierasz na wadze :) ja w ogóle przytyłam 5kg od początku ale chyba wszystko idzie w brzuszek, chociaż zauważyłam że jestem pełniejsza w biuście i niestety w udach :/

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja tez uda biodra a niby widac tylko brzuch ja nursery widze po jesnsach

Potem silownia heja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Jola92 super wyglądasz mamuśka!
Zrobiłaś mi smak na kanapki z pasztetem i poszłam do sklepu kupic :p

Mam dylemat nie wiem kiedy zacząć macierzyński :confused: muszę dać znać w pracy do końca marca, mogę zacząć najwcześniej 11 tyg przed porodem.
Bede mieć 9miesiecy płatnego plus dodatkowe 3 miesiące bezpłatne, czyli rok macierzyńskiego.
Mam prace fizyczna plus chodzę jeszcze do szkoły 3 razy w tygodniu.
Nie wiem kiedy iść bo chciałabym zostać z maluszkiem jak najdłużej w domu po porodzie, ale w pracy czasem jest cieżko i juz dwa razy mnie wysłali wcześniej do domu bo złe sie czułam:(
Tutaj nie ma czegoś takiego jak L4 w ciazy, chyba ze jest bardzo złe a u mnie nie ma wskazań.
Myśle i myśle i dalej nie wiem.

My też jutro robimy urodziny, a wczoraj się okazało, że winda będzie nieczynna do niedzieli i musimy przenieść imprezę, bo babcie i prababcia nie wejdą na 3 piętro. Wprosiliśmy się do prababci, zobaczymy tylko, czy wpuści mojego tatę do kuchni, bo to on miał gotować.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

My w ndz ur roczek mojej [emoji16]duzo imprez weekendowych[emoji38]

Mam dylemat nie wiem kiedy zacząć macierzyński :confused: muszę dać znać w pracy do końca marca, mogę zacząć najwcześniej 11 tyg przed porodem.
Bede mieć 9miesiecy płatnego plus dodatkowe 3 miesiące bezpłatne, czyli rok macierzyńskiego.
Nie wiem kiedy iść bo chciałabym zostać z maluszkiem jak najdłużej w domu po porodzie, ale w pracy czasem jest cieżko i juz dwa razy mnie wysłali wcześniej do domu bo złe sie czułam:(
Tutaj nie ma czegoś takiego jak L4 w ciazy, chyba ze jest bardzo złe a u mnie nie ma wskazań.

To jak w Uk 9 mscy maternity leave 700£ i 3 msce gratis ;)

Ja Poszlam w 29tc

Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh
Co do sypialni to [emoji23][emoji23][emoji23]

Ale innych problemów współczuję :(
Mam nadzieję, że śruby uda się odkręcić itd, i już będzie lepiej [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzwonił Ł. Udało się zdjąć oponę i chcieli zamontować tą z zapasówki i okazało sie ze nie pasuje... Założył tą starą i jest u wulkanizatora. Wulkanizator próbuje coś tam działać ale prawdopodobnie nie ma stanie opony która będzie pasowała. Jak nie będzie tej opony to nigdzie nie pojedziemy :(

Współczuję. Ja jestem na l4 od 6tygodnia. Nie chciałam, broniłam się ale gin mi kazała i koniec. Nawet gdybym wtedy nie poszła na zwolnienie to myśle ze najpóżniej poszłabym jakieś 2, 3 tygodnie temu. Nie mogę spać, zdarza mi sie spontanicznie zwymiotować gdy myśle ze mi sie po prostu odbije :D Nie wiem jak miałabym funcjonować na stanowisku.

reklama
Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992
Ładny brzuszek [emoji106]
I skarpetki :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry