reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej, ja dzisiaj bez humoru jakos. Noc ciezka, musialam sie wyniesc spac na kanape, bo moj maz jednak zlapal przeziebienie i chrapal cala noc. Normalnie nie chrapie, ja nie znosze tego dzwieku...a on biedny sie cala noc meczyl i jeszcze dopadly go wyrzuty sumienia jak mnie na kanapie znalazl.
Wypilam kawe i pojadlam owoce...moze humor wroci.

reklama
Nie będę Cię okłamywała. Masz rację :D Ja nigdy ale to nigdy nie nosze skarpet do pary. Staram sie tylko żeby nie miały dziur i były podobnej dlugosci :D Nie chce mi sie szukać pary, kilka skarpet ich juz dawno nie ma. Najlepsze jest to że Łukaszowi jego skarpety paruje :D
Haha jesteś super...ja za to dziś bez skarpet bi nie chce mi sie iść do góry ,a rano zapomjialam nałożyć i tak marzne cały dzień : D

Miewam takie dni... Wczoraj bym się poryczała w sklepie w przymierzalni bo stanika zapiąć sama nie mogłam... Normalnie jak czubek [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jak ciężarna - hormony ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie będę Cię okłamywała. Masz rację :D Ja nigdy ale to nigdy nie nosze skarpet do pary. Staram sie tylko żeby nie miały dziur i były podobnej dlugosci :D Nie chce mi sie szukać pary, kilka skarpet ich juz dawno nie ma. Najlepsze jest to że Łukaszowi jego skarpety paruje :D
Kupiłam kiedyś klipsy na skarpety - O jak zdejmuje to spina, i po praniu i suszeniu rozpinana wkładając do szuflady ;)
Ale kolorowe mi się podobają jak są różne - jak nosiłam 5-palczaste, to właśnie często dwie różne [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzwonił Ł. Udało się zdjąć oponę i chcieli zamontować tą z zapasówki i okazało sie ze nie pasuje... Założył tą starą i jest u wulkanizatora. Wulkanizator próbuje coś tam działać ale prawdopodobnie nie ma stanie opony która będzie pasowała. Jak nie będzie tej opony to nigdzie nie pojedziemy :(
Ja pierniczę.... I po co jest ta zapasówka...?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czyli dziewczynka góra :D
Zachowujecie się jak moja rodzina hahaha oni też obstawiają córeczkę :D

Po takich przeżyciach to się nie dziwię :*
Pisz do nas często, co Cię nie pokoi, może będzie Ci lżej jak przeczytasz , że niektóre z nas też mają takie objawy i nic się nie dzieje :)
Ale my to robimy obiektywnie [emoji16] bo my jesteśmy neutralne a rodzina liczy na dziewczynkę bo chcieliby dla siebie dziewczynkę [emoji16] a my tak po prostu czujemy wewnętrznie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry