reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej, ja dzisiaj bez humoru jakos. Noc ciezka, musialam sie wyniesc spac na kanape, bo moj maz jednak zlapal przeziebienie i chrapal cala noc. Normalnie nie chrapie, ja nie znosze tego dzwieku...a on biedny sie cala noc meczyl i jeszcze dopadly go wyrzuty sumienia jak mnie na kanapie znalazl.
Wypilam kawe i pojadlam owoce...moze humor wroci.

reklama
Nie będę Cię okłamywała. Masz rację :D Ja nigdy ale to nigdy nie nosze skarpet do pary. Staram sie tylko żeby nie miały dziur i były podobnej dlugosci :D Nie chce mi sie szukać pary, kilka skarpet ich juz dawno nie ma. Najlepsze jest to że Łukaszowi jego skarpety paruje :D
Haha jesteś super...ja za to dziś bez skarpet bi nie chce mi sie iść do góry ,a rano zapomjialam nałożyć i tak marzne cały dzień : D

Miewam takie dni... Wczoraj bym się poryczała w sklepie w przymierzalni bo stanika zapiąć sama nie mogłam... Normalnie jak czubek [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jak ciężarna - hormony ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie będę Cię okłamywała. Masz rację :D Ja nigdy ale to nigdy nie nosze skarpet do pary. Staram sie tylko żeby nie miały dziur i były podobnej dlugosci :D Nie chce mi sie szukać pary, kilka skarpet ich juz dawno nie ma. Najlepsze jest to że Łukaszowi jego skarpety paruje :D
Kupiłam kiedyś klipsy na skarpety - O jak zdejmuje to spina, i po praniu i suszeniu rozpinana wkładając do szuflady ;)
Ale kolorowe mi się podobają jak są różne - jak nosiłam 5-palczaste, to właśnie często dwie różne [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzwonił Ł. Udało się zdjąć oponę i chcieli zamontować tą z zapasówki i okazało sie ze nie pasuje... Założył tą starą i jest u wulkanizatora. Wulkanizator próbuje coś tam działać ale prawdopodobnie nie ma stanie opony która będzie pasowała. Jak nie będzie tej opony to nigdzie nie pojedziemy :(
Ja pierniczę.... I po co jest ta zapasówka...?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czyli dziewczynka góra :D
Zachowujecie się jak moja rodzina hahaha oni też obstawiają córeczkę :D

Po takich przeżyciach to się nie dziwię :*
Pisz do nas często, co Cię nie pokoi, może będzie Ci lżej jak przeczytasz , że niektóre z nas też mają takie objawy i nic się nie dzieje :)
Ale my to robimy obiektywnie [emoji16] bo my jesteśmy neutralne a rodzina liczy na dziewczynkę bo chcieliby dla siebie dziewczynkę [emoji16] a my tak po prostu czujemy wewnętrznie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry