reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Leci ten czas. Później będziemy tęsknić za tym ich wiekiem, jak pójdą do gimnazjum i już nie będziemy potrzebne :(
Mija siostra ma mi przywieźć najładniejsze rzeczy po swojej córce i już powoli przegląda ubranka i mówi, ze czasem aż jej się robi smutno, że już jest taka duża , i że do niektórych rzeczy ma sentyment bo pamięta kiedy i gdzie co kupiła i na jaka okazję miała coś ubrane

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hej, ja dzisiaj bez humoru jakos. Noc ciezka, musialam sie wyniesc spac na kanape, bo moj maz jednak zlapal przeziebienie i chrapal cala noc. Normalnie nie chrapie, ja nie znosze tego dzwieku...a on biedny sie cala noc meczyl i jeszcze dopadly go wyrzuty sumienia jak mnie na kanapie znalazl.
Wypilam kawe i pojadlam owoce...moze humor wroci.
To jak u Nas. Jak Ł chrapie(a robi to tylko gdy jest chory) wynoszę się do salonu na kanapę. On w nocy wstaje patrzy że mnie nie ma. Znajduje mnie w salonie i co robi? I idzie do sypialni po poduszkę i kładzie sie na podłodze przy kanapie :D i oczywiscie chrapie :D

Ja pierniczę.... I po co jest ta zapasówka...?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chyba po to żeby policja widziała w razie kontroli... Dobrze, że teraz to wyszło to zamówimy od razu 2 opony jakby co. Jedna żeby zmienić teraz a druga do zapasówki. Chociaż kurde nie wiem. My na dniach sie tego auta pozbywamy.

Dlatego ja też obstawiam dziewczynkę - jakoś tak lipcowe dziewczyny są bardziej nieśmiałe i chowają, co tam mają między nóżkami [emoji23] więc skoro tak jak ja nie wiesz do połówkowego, to może też dziewczynka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Moje nie wiem czy się chowalo czy nie, bo mój lekarz z powiedzeniem jaka płeć czeka do 20 tygodnia nawet jak widział już w 16 tyg :/
Zazdroszczę tego stania wagi :) też chcę :D
Byłam na minusie, mam nadzieję , że chociaż na równo doszłam w ciągu 4 tygodni. W ciąży jakoś zawsze myślałam o tym ,ze powinno się być na plus :p
Jaaa yhm :p wcale nie widać :p Może z boku tak wyglądają, niestety jak siedzę to widzę jaki mi się tłuszcz rozchodzi bleee :D
Jak się siadzie to zawsze tak jest, jesteś zgrabna i nie gadaj głupot :*

Wstawiłam na nasze brzuszkowe zdjęcie z 20tygodnia. Moglybyscie spojrzeć czy buty które mam na zdj na sobie , pasują do tego ubrania ?:p robię porządki w szafie i przy okazji patrze w co tu się ubrać na przyszły piątek/sobotę. Gdyby mi wypadło gdzieś wyjść w tą niespodzianke od K i do zdjęcia :p

Wstawiłam na nasze brzuszkowe zdjęcie z 20tygodnia. Moglybyscie spojrzeć czy buty które mam na zdj na sobie , pasują do tego ubrania ?:p robię porządki w szafie i przy okazji patrze w co tu się ubrać na przyszły piątek/sobotę. Gdyby mi wypadło gdzieś wyjść w tą niespodzianke od K i do zdjęcia :p
Fajnie wyglądasz, fajna sukienka i buty świetne wszystko takie w moim stylu☺️

Masz już jakies miejsce ? :) Ja to chyba sama przed soba musze chowac ;p
Taaa mój mąż kiedyś wymyślił, że będzie przede mną chować słodycze, bo jak on ma czasem ochotę to nic domu nie ma. Ale takie marne te skrytki miał... [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A nie zmarzniesz? Bo ogólnie pasują nawet, ale bardziej letnio/wiosenna ta stylizacja :) gdybyś tak ubrała czarne rajstopy i czarne botki? Lub kozaki :) bo od nóg ciągnie :) A ogólnie stwierdzam, że jesteś bardzo ładna [emoji16] bardzo dziewczęce to zdjęcie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dobrze, że idziesz do lekarza [emoji106]
Skoro po takim czasie nie jest lepiej, to lekarz powinien pomóc... Czasem naprawdę lepiej wziąć choćby antybiotyk, niż tak długo się męczyć...
A co do dziąseł - takie objawy są czasem przy braku Wit c w organizmie - podczas infekcji zapotrzebowanie wzrasta... Ale jak idziesz do lekarza, to na własną rękę chyba lepiej nie brać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak idę bo jest gorzej a naprawdę nie ma co się męczyć

Jestem zła na siebie byłam w pon u lekarza lekko tylko krtań mnie bolala naprawdę nie byłam chora ale lekarz zapytał czy chce l4 żeby dwa dni to wyleżeć i mi przejdzie a ja ze nieeeeee gdzie tam ze dam radę
W wt już czułam się gorzej w pracy środa tak psikalam i smarkałam do tego kaszel i tez byłam w pracy a w czw No to już wiadomo leżałam od rana nie żywa zamiast wziasc te kilka dni przeleżeć to i zapewne by mi przeszło wszystko to ja znów najmądrzejsza i teraz cierpię ...

Tez się zgadzam ze lepiej wziasc antybiotyk i skrócić cierpienie niż kurować się tylko tymi inhalacjami bo nie za bardzo mi to pomaga a w nocy jest najgorzej ..

O dziąsłach tez munoowiem ze bola być może brakuje minimalistycznie witamin

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry