reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992

Jolka jakie udaaaa jaka dupa no coś Ty oszalalas??? Przecież masz prześliczny ciążowy brzuszek i ja tam nic innego niewidze :**

Moje psy to prawdziwe dzieci nie opuszczają mnie na krok w chorobie cały dzień leżą obok kochane

Mam lekarza i 16:30
Nawet dziąsła mnie bola normalnie mam ochotę żeby powyrywać z bólu ..
dla mnie ta ciąża luzik ja jestem tak wyluzowana jak na haju jakimś nie przejmuje się niczym nic mi nie jest aż w szoku jestem z córka było duzoooo gorzej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1520587777-b414e65bdfd54a99-aaaaaa.jpeg
Dobrze, że idziesz do lekarza [emoji106]
Skoro po takim czasie nie jest lepiej, to lekarz powinien pomóc... Czasem naprawdę lepiej wziąć choćby antybiotyk, niż tak długo się męczyć...
A co do dziąseł - takie objawy są czasem przy braku Wit c w organizmie - podczas infekcji zapotrzebowanie wzrasta... Ale jak idziesz do lekarza, to na własną rękę chyba lepiej nie brać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Przyszedł mi zestaw torebek które zamówiłam sobie na dzień kobiet od K :D
I nie wiem czy śmiać się czy płakac. Już są spakowane do odeslania jutro .. K jak zobaczył zdjęcia i usłyszał , że jestem nie zadowolona to powiedział , że po badaniu sobie kupię w galerii a na sobotę ma dla mnie i dla dzidzi niespodziankę na wieczór :D chyba dobrze wyszło z tymi torebkami :D

Coś ty :* ślicznie wyglądasz :) nie martw się, każda ma kilka kg na plusie.. A i pewnie ja wyskoczę nagle z mega wagą... Po prostu każda tyje inaczej i inaczej się wszystko rozkłada :) śliczny brzuszek i śliczna mama :) a słoniątka to my wszystkie będziemy :D

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)

Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)
Miewam takie dni... Wczoraj bym się poryczała w sklepie w przymierzalni bo stanika zapiąć sama nie mogłam... Normalnie jak czubek [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja przy pierwszym kupiłam bebetto Nico plus, objezdzilam pierwszego, drugiego, i teraz dla trzeciego też będzie. Tylko się zastanawiam czy nowej gondoli sobie. Nie kupić bo ten środek od budki brudny jest a nie wymyśliłam jeszcze jak go wyprać. Jak się nie uda to kupię nowa. Ale nigdy nie używałam wozka 4lata. 1,5 roku max i chowałam do kartonu a kolejne pół roku z mniejszą skacerowka smigalam

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli 3000zl na poltora roku tylko jest[emoji12]? Czemu z mniejsza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry