olaaa7
Fanka BB :)
Zazdroszczę tego stania wagi też chcęJa też w tych miejscach i jeszcze tyłek
Tyle ,że tyje a waga stoi zobaczymy w poniedziałek ile przybrała przez 4 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę tego stania wagi też chcęJa też w tych miejscach i jeszcze tyłek
Tyle ,że tyje a waga stoi zobaczymy w poniedziałek ile przybrała przez 4 tygodnie
A po Tobie wg nie widać. I niby gdzie w tych udach ? jak na zdjęciach nogi jak patyczkiTo przytyłyśmy podobnie tzn do ostatniej wizyty 9 lutego. Ja też zauważyłam, że przybrałam na brzuchu, w biuście i właśnie w udach
Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków Zobacz załącznik 841992
Dobrze, że idziesz do lekarza [emoji106]Moje psy to prawdziwe dzieci nie opuszczają mnie na krok w chorobie cały dzień leżą obok kochane
Mam lekarza i 16:30
Nawet dziąsła mnie bola normalnie mam ochotę żeby powyrywać z bólu ..
dla mnie ta ciąża luzik ja jestem tak wyluzowana jak na haju jakimś nie przejmuje się niczym nic mi nie jest aż w szoku jestem z córka było duzoooo gorzej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym lody zjadła....Az mi sie zachcialo czegos slodkiego same slodkosci
Jaaa yhm wcale nie widać Może z boku tak wyglądają, niestety jak siedzę to widzę jaki mi się tłuszcz rozchodzi bleeeA po Tobie wg nie widać. I niby gdzie w tych udach ? jak na zdjęciach nogi jak patyczki
Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minieCoś ty :* ślicznie wyglądasz nie martw się, każda ma kilka kg na plusie.. A i pewnie ja wyskoczę nagle z mega wagą... Po prostu każda tyje inaczej i inaczej się wszystko rozkłada śliczny brzuszek i śliczna mama a słoniątka to my wszystkie będziemy
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Miewam takie dni... Wczoraj bym się poryczała w sklepie w przymierzalni bo stanika zapiąć sama nie mogłam... Normalnie jak czubek [emoji14]Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie
Ja przy pierwszym kupiłam bebetto Nico plus, objezdzilam pierwszego, drugiego, i teraz dla trzeciego też będzie. Tylko się zastanawiam czy nowej gondoli sobie. Nie kupić bo ten środek od budki brudny jest a nie wymyśliłam jeszcze jak go wyprać. Jak się nie uda to kupię nowa. Ale nigdy nie używałam wozka 4lata. 1,5 roku max i chowałam do kartonu a kolejne pół roku z mniejszą skacerowka smigalam
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom