reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992

Jolka jakie udaaaa jaka dupa no coś Ty oszalalas??? Przecież masz prześliczny ciążowy brzuszek i ja tam nic innego niewidze :**

Moje psy to prawdziwe dzieci nie opuszczają mnie na krok w chorobie cały dzień leżą obok kochane

Mam lekarza i 16:30
Nawet dziąsła mnie bola normalnie mam ochotę żeby powyrywać z bólu ..
dla mnie ta ciąża luzik ja jestem tak wyluzowana jak na haju jakimś nie przejmuje się niczym nic mi nie jest aż w szoku jestem z córka było duzoooo gorzej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1520587777-b414e65bdfd54a99-aaaaaa.jpeg
Dobrze, że idziesz do lekarza [emoji106]
Skoro po takim czasie nie jest lepiej, to lekarz powinien pomóc... Czasem naprawdę lepiej wziąć choćby antybiotyk, niż tak długo się męczyć...
A co do dziąseł - takie objawy są czasem przy braku Wit c w organizmie - podczas infekcji zapotrzebowanie wzrasta... Ale jak idziesz do lekarza, to na własną rękę chyba lepiej nie brać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Przyszedł mi zestaw torebek które zamówiłam sobie na dzień kobiet od K :D
I nie wiem czy śmiać się czy płakac. Już są spakowane do odeslania jutro .. K jak zobaczył zdjęcia i usłyszał , że jestem nie zadowolona to powiedział , że po badaniu sobie kupię w galerii a na sobotę ma dla mnie i dla dzidzi niespodziankę na wieczór :D chyba dobrze wyszło z tymi torebkami :D

Coś ty :* ślicznie wyglądasz :) nie martw się, każda ma kilka kg na plusie.. A i pewnie ja wyskoczę nagle z mega wagą... Po prostu każda tyje inaczej i inaczej się wszystko rozkłada :) śliczny brzuszek i śliczna mama :) a słoniątka to my wszystkie będziemy :D

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)

Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)
Miewam takie dni... Wczoraj bym się poryczała w sklepie w przymierzalni bo stanika zapiąć sama nie mogłam... Normalnie jak czubek [emoji14]

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja przy pierwszym kupiłam bebetto Nico plus, objezdzilam pierwszego, drugiego, i teraz dla trzeciego też będzie. Tylko się zastanawiam czy nowej gondoli sobie. Nie kupić bo ten środek od budki brudny jest a nie wymyśliłam jeszcze jak go wyprać. Jak się nie uda to kupię nowa. Ale nigdy nie używałam wozka 4lata. 1,5 roku max i chowałam do kartonu a kolejne pół roku z mniejszą skacerowka smigalam

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli 3000zl na poltora roku tylko jest[emoji12]? Czemu z mniejsza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry