reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7 na pewno zdrowo przybierasz na wadze :) ja w ogóle przytyłam 5kg od początku ale chyba wszystko idzie w brzuszek, chociaż zauważyłam że jestem pełniejsza w biuście i niestety w udach :/

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja tez uda biodra a niby widac tylko brzuch ja nursery widze po jesnsach

Potem silownia heja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Jola92 super wyglądasz mamuśka!
Zrobiłaś mi smak na kanapki z pasztetem i poszłam do sklepu kupic :p

Mam dylemat nie wiem kiedy zacząć macierzyński :confused: muszę dać znać w pracy do końca marca, mogę zacząć najwcześniej 11 tyg przed porodem.
Bede mieć 9miesiecy płatnego plus dodatkowe 3 miesiące bezpłatne, czyli rok macierzyńskiego.
Mam prace fizyczna plus chodzę jeszcze do szkoły 3 razy w tygodniu.
Nie wiem kiedy iść bo chciałabym zostać z maluszkiem jak najdłużej w domu po porodzie, ale w pracy czasem jest cieżko i juz dwa razy mnie wysłali wcześniej do domu bo złe sie czułam:(
Tutaj nie ma czegoś takiego jak L4 w ciazy, chyba ze jest bardzo złe a u mnie nie ma wskazań.
Myśle i myśle i dalej nie wiem.

My też jutro robimy urodziny, a wczoraj się okazało, że winda będzie nieczynna do niedzieli i musimy przenieść imprezę, bo babcie i prababcia nie wejdą na 3 piętro. Wprosiliśmy się do prababci, zobaczymy tylko, czy wpuści mojego tatę do kuchni, bo to on miał gotować.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

My w ndz ur roczek mojej [emoji16]duzo imprez weekendowych[emoji38]

Mam dylemat nie wiem kiedy zacząć macierzyński :confused: muszę dać znać w pracy do końca marca, mogę zacząć najwcześniej 11 tyg przed porodem.
Bede mieć 9miesiecy płatnego plus dodatkowe 3 miesiące bezpłatne, czyli rok macierzyńskiego.
Nie wiem kiedy iść bo chciałabym zostać z maluszkiem jak najdłużej w domu po porodzie, ale w pracy czasem jest cieżko i juz dwa razy mnie wysłali wcześniej do domu bo złe sie czułam:(
Tutaj nie ma czegoś takiego jak L4 w ciazy, chyba ze jest bardzo złe a u mnie nie ma wskazań.

To jak w Uk 9 mscy maternity leave 700£ i 3 msce gratis ;)

Ja Poszlam w 29tc

Czesć dziewczyny. Za oknem wiosna a ja mam kiepski humor.
Moja sypialnia wygląda jakbym zabiła tam jednorożca bo rozsypał mi sie rozświetlacz. Od wczoraj próbuje sie pozbyć tych drobinek i nadal sie błyszczy :(
Wczoraj chcieliśmy opłacić wycieczkę, ale moja gin zabroniła mi lecieć gdziekolwiek :( Ciśnienie mi skacze a Grecja miała być pod koniec kwietnia, więc boi się ze do tego czasu będzie gorzej.
Mieliśmy dzis wyjechac od razu jak Ł wróci z pracy do rodziców na weekend. I Ł do mnie dzwoni, że na chwile wyszedł z firmy po cos do auta a tam powietrza w oponie nie ma. Próbują z kolegami po prostu zmienic na zapasówkę ale za c**ja nie mogą ruszyć śrub.
Jakaś taka maruda się zrobiłam i jem cały czas kanapki z pasztetem. Niedługo sama będe jak pasztet. Eh
Co do sypialni to [emoji23][emoji23][emoji23]

Ale innych problemów współczuję :(
Mam nadzieję, że śruby uda się odkręcić itd, i już będzie lepiej [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzwonił Ł. Udało się zdjąć oponę i chcieli zamontować tą z zapasówki i okazało sie ze nie pasuje... Założył tą starą i jest u wulkanizatora. Wulkanizator próbuje coś tam działać ale prawdopodobnie nie ma stanie opony która będzie pasowała. Jak nie będzie tej opony to nigdzie nie pojedziemy :(

Współczuję. Ja jestem na l4 od 6tygodnia. Nie chciałam, broniłam się ale gin mi kazała i koniec. Nawet gdybym wtedy nie poszła na zwolnienie to myśle ze najpóżniej poszłabym jakieś 2, 3 tygodnie temu. Nie mogę spać, zdarza mi sie spontanicznie zwymiotować gdy myśle ze mi sie po prostu odbije :D Nie wiem jak miałabym funcjonować na stanowisku.

reklama
Ja mam na plusie 6 kg ale mi idzie w brzuch, cycki, uda i tyłek. Strasznie się sobie nie podobam. Nogi zawsze miała umięsnione jędrne a teraz taka galareta. Czuję się jak słonica. Można by mnie wywiesić na dworze zamiast słoninki dla ptaszków :(Zobacz załącznik 841992
Ładny brzuszek [emoji106]
I skarpetki :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry