reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)
Śliczny brzuszek :)
Jola czy mi się wydaje czy tak zdjęcie wyszło że znowu skarpety nie do pary :D jedna różowa druga szara ?

reklama
Ja mam ciasto z kremem i galaretką z truskawkami :D Wczoraj udało mi się zrobić i dzisiaj będę wcinać :D zapraszam :p
Wiem, że będę tego żałować, ale wrzuć zdjęcie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@_agnieszka_, rozumiem że brakuje Ci ludzi... ja jestem typowo socjalnym stworzeniem... Może jakieś spotkanie lipcówek u Ciebie zrobimy?? :-D:-D:-D
Jak się przeprowadzę, to jak najbardziej zapraszam :D a mam nadzieję, że uda się jeszcze wiosną :)
Tutaj żyjemy już trochę na kartonach, nie sprzątamy poza tym, co musi być, bo ja nie mogę a O woli coś więcej na budowie zrobić, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Śliczny brzuszek :)
Jola czy mi się wydaje czy tak zdjęcie wyszło że znowu skarpety nie do pary :D jedna różowa druga szara ?
Nie będę Cię okłamywała. Masz rację :D Ja nigdy ale to nigdy nie nosze skarpet do pary. Staram sie tylko żeby nie miały dziur i były podobnej dlugosci :D Nie chce mi sie szukać pary, kilka skarpet ich juz dawno nie ma. Najlepsze jest to że Łukaszowi jego skarpety paruje :D

Też bym poszła... Ale nie wiem, czy to już dobry pomysł.... [emoji15]
Może pomyślę tak aż was nadrobię (położyłam się na chwilę, i kilkadziesiąt stron do nadrabiania...), i ewentualnie pójdę do pasmanterii... Poza schodami daleko nie mam, jakieś 500m ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My wlasnie wychodzimy tez ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

K też był zły jak cholera. Bo chciał mi sprawić przyjemność , chociaż by taka na odległość. I gdyby się nie odezwał że to od niego miały być to bym się w życiu nie dowiedziała. Ale już nie będziemy robić mu kłótni.. sam dobrze wie , że źle zrobił i niech go to gryzie. No niestety, prawdziwa teściowa z dowcipow. Do szczęścia mi taka nie potrzebna.

Nie wścibskie tylko kochane :* :)
Zainteresowanie mojej podobne, ale - mimo wszystko wolę tak, niż jakby się chciała wtrącać itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wlasnie jak dziecko juz chodzi samo to parasolka jest duzo wygogniejsza, bo mniesza i lzejsza. Zreszta sama zobaczysz jak Tobie bedzie pasowac[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dlugo jedno chodzic bedzie drugie wozek huh, narazie niewiem jak wyglada parasolka;)

reklama
ja jestem na l4 od stycznia i żyję normalnie, jeźdżę gdzieś, nie myślę w ogóle o kontrolach. Na przełomie kwietnia/ maja planujemy nad bałtyk jechać. Nie dam się wpędzić w jakąś paranoje ;)

Grecja to nie baltyk i nie lot samolotem moja droga;)

Do góry