reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)
Śliczny brzuszek :)
Jola czy mi się wydaje czy tak zdjęcie wyszło że znowu skarpety nie do pary :D jedna różowa druga szara ?

reklama
Ja mam ciasto z kremem i galaretką z truskawkami :D Wczoraj udało mi się zrobić i dzisiaj będę wcinać :D zapraszam :p
Wiem, że będę tego żałować, ale wrzuć zdjęcie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@_agnieszka_, rozumiem że brakuje Ci ludzi... ja jestem typowo socjalnym stworzeniem... Może jakieś spotkanie lipcówek u Ciebie zrobimy?? :-D:-D:-D
Jak się przeprowadzę, to jak najbardziej zapraszam :D a mam nadzieję, że uda się jeszcze wiosną :)
Tutaj żyjemy już trochę na kartonach, nie sprzątamy poza tym, co musi być, bo ja nie mogę a O woli coś więcej na budowie zrobić, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Śliczny brzuszek :)
Jola czy mi się wydaje czy tak zdjęcie wyszło że znowu skarpety nie do pary :D jedna różowa druga szara ?
Nie będę Cię okłamywała. Masz rację :D Ja nigdy ale to nigdy nie nosze skarpet do pary. Staram sie tylko żeby nie miały dziur i były podobnej dlugosci :D Nie chce mi sie szukać pary, kilka skarpet ich juz dawno nie ma. Najlepsze jest to że Łukaszowi jego skarpety paruje :D

Też bym poszła... Ale nie wiem, czy to już dobry pomysł.... [emoji15]
Może pomyślę tak aż was nadrobię (położyłam się na chwilę, i kilkadziesiąt stron do nadrabiania...), i ewentualnie pójdę do pasmanterii... Poza schodami daleko nie mam, jakieś 500m ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My wlasnie wychodzimy tez ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

K też był zły jak cholera. Bo chciał mi sprawić przyjemność , chociaż by taka na odległość. I gdyby się nie odezwał że to od niego miały być to bym się w życiu nie dowiedziała. Ale już nie będziemy robić mu kłótni.. sam dobrze wie , że źle zrobił i niech go to gryzie. No niestety, prawdziwa teściowa z dowcipow. Do szczęścia mi taka nie potrzebna.

Nie wścibskie tylko kochane :* :)
Zainteresowanie mojej podobne, ale - mimo wszystko wolę tak, niż jakby się chciała wtrącać itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wlasnie jak dziecko juz chodzi samo to parasolka jest duzo wygogniejsza, bo mniesza i lzejsza. Zreszta sama zobaczysz jak Tobie bedzie pasowac[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dlugo jedno chodzic bedzie drugie wozek huh, narazie niewiem jak wyglada parasolka;)

reklama
ja jestem na l4 od stycznia i żyję normalnie, jeźdżę gdzieś, nie myślę w ogóle o kontrolach. Na przełomie kwietnia/ maja planujemy nad bałtyk jechać. Nie dam się wpędzić w jakąś paranoje ;)

Grecja to nie baltyk i nie lot samolotem moja droga;)

Do góry