reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Znaczy moja mama ma już wnuczkę, bo z mojej strony jest pół na pół w płci. Ale u K jak by tak ciotki i babcie wpadły do sklepu to pewnie były by : różowe kokardki, błyszczące spódniczki :D
Kiedyś takich rzeczy nie było i dlatego teraz można poszalec :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
U nas wojna o imię. Dla dziewczynki było wybrane i wszyscy byli zgodni: miala byc Annika. A że bedzie chlopiec to teraz każdy ma swoje typy: mąż chce Maksa, corka Michała a ja chyba Tomka lub Dominika. I nikt nie chce ustąpić zeby demokratycznie była większość. W ogóle powiem Wam że jakoś imiona dla chłopców średnio mi sie podobają.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ciężki orzech do zgryzienia :) U nas żadnej demokracji nie było, syn bardzo, ale to bardzo chciał wybrać sam imię, a w końcu gdyby nie jego prośby to pewnie nie byłoby tego dziecka, więc się zgodziliśmy pod warunkiem, że to imię będzie normalne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jaki ten pas zakupilas firma ? Tez nad nim mysle pogadam z lekarzem wizyte mam 12 marca
20180305_103401.jpg

Poki co mialam raz na sobie [emoji13] przypominam sobie dopiero jak plecy bola. Ale polecam zwlaszcza jak ktos ma problemy z kregoslupem tak jak ja[emoji53]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20180305_103401.jpg
    20180305_103401.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 326
U nas wojna o imię. Dla dziewczynki było wybrane i wszyscy byli zgodni: miala byc Annika. A że bedzie chlopiec to teraz każdy ma swoje typy: mąż chce Maksa, corka Michała a ja chyba Tomka lub Dominika. I nikt nie chce ustąpić zeby demokratycznie była większość. W ogóle powiem Wam że jakoś imiona dla chłopców średnio mi sie podobają.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To może zróbcie losowanie :p

Czesc dziewczynki :) mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla nas wszystkich spokojny :) jutro o tej godzinie będę miała prenatalne i już łapie stresik... Normalnie nie łapie przed zwykłą wizyta, ale to jest najważniejsze badanie w całej ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też mam jutro połówkowe na 9 rano :) Jeszcze się nie stresuję pewnie wieczorem zacznę i nockę będę mieć z głowy :(

@SzczęśliwaCiężarna, no nie po to masz na rano, żeby się stresować 24h wcześniej...! :D Na pewno wszystko będzie super.

No to ciężki orzech do zgryzienia :) U nas żadnej demokracji nie było, syn bardzo, ale to bardzo chciał wybrać sam imię, a w końcu gdyby nie jego prośby to pewnie nie byłoby tego dziecka, więc się zgodziliśmy pod warunkiem, że to imię będzie normalne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

U nas synek też stwierdził, że ma prawo do wyboru imienia bo tylko on wierzył że będzie chłopiec... no i jedyne które wchodzi w grę to Max :) No i chyba przy nim zostaniemy...

No właśnie ja też mam na przedniej i zastanawiam sie jak je przestawic haha. Wczoraj trochę potanczylam przy sprzątaniu ale to nic nie dalo[emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Łożysko jest wrosniete w macice z tego co się orientuje więc nie przestawisz [emoji16][emoji16] ale będzie szło do góry bo macica coraz większa więc wtedy dziecko będziesz czuła [emoji16][emoji16] a poza tym on dziecko większe tym lepiej czujemy [emoji16] bo sila uderzenia większa [emoji16] ja teraz czuję ruchy [emoji16] dla mnie to teraz jest tak, że ja czuję jak by się we mnie dziecko w balonie odbijalo [emoji16] lub w dmuchanym zamku [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Marika śliczny brzusio [emoji4]

Onaszczesliwa będzie dobrze
Daj znac id razu jak będzie jakaś decyzja w sprawie pasera

Moj kaszel coraz gorszy ... zaraz się zbieram i jadę po męża do domu i razem mamy wizytę a z rana już tak mnie wkurw.... ze we dwoje nie możemy być na l4 na bank ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@SzczęśliwaCiężarna, no nie po to masz na rano, żeby się stresować 24h wcześniej...! :D Na pewno wszystko będzie super.

U nas synek też stwierdził, że ma prawo do wyboru imienia bo tylko on wierzył że będzie chłopiec... no i jedyne które wchodzi w grę to Max :) No i chyba przy nim zostaniemy...
Hahaha niby tak, ale niestety tak to na mnie dziś działa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] jak bym swoje się miała nastresowac i tak u tak [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry