reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@SzczęśliwaCiężarna, no nie po to masz na rano, żeby się stresować 24h wcześniej...! :D Na pewno wszystko będzie super.

U nas synek też stwierdził, że ma prawo do wyboru imienia bo tylko on wierzył że będzie chłopiec... no i jedyne które wchodzi w grę to Max :) No i chyba przy nim zostaniemy...
Ale u mnie to jest taki stres, że mimo wszystko humor mnie nie opuszcza [emoji16] i ja się stresuje, ale i tak wierzę, że będzie dobrze [emoji16] mój optymizm wypiera stresik

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Witajcie dziewczyny :*
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :*
@oliwka_11 wsystkiego najlepszego dużo dużo zdrówka! :*
@Onaszczesliwa2018 kochana trzymaj się będzie wszystko dobrze cały czas myślę o Tobie :*

U nas będzie raczej Lenka ale jeszcze zastanawiamy się nad Julka i Melania :)

Mój malutka jest najaktywniejsza po 22 jej wczoraj tak dawała czadu ze aż w szoku byłam raz w poprzeg zaszkodzi odwrotnie fikolki jakieś robiła normalnie tak ja czułam aż myślałam że mi brzuszek rezerwie heh :d ogolnie to cały czas ja praktycznie czuje aż zastanawiam się kiedy ona śpi chyba w nocy ze mną bo mnie nie budzi :)

@SzczęśliwaCiężarna, no nie po to masz na rano, żeby się stresować 24h wcześniej...! :D Na pewno wszystko będzie super.

U nas synek też stwierdził, że ma prawo do wyboru imienia bo tylko on wierzył że będzie chłopiec... no i jedyne które wchodzi w grę to Max :) No i chyba przy nim zostaniemy...
Ale u nas chyba mozna Maksymilian :) i przez K a nie X :)

f2w39n7303c24ozn.png

Nasz sobie to prawo nadał bo on chciał 2 dziecko i on nas namówił hehe

p19uqqmzxqi22hcj.png

Hej dziewczyny!

My czekamy do czwartku i może wtedy sie dowiemy kto mieszka w brzuszku:) moja rodzina obstawia dziewczynkę, ale my nie mamy żadnych przeczuć. Jeszcze może sie okazać, ze bede musiała iść sama :( moj miał mieć ważny egzamin we czwartek, ale przez ten śnieg został przeniesiony na czwartek w tym tygodniu :frown: oczywiście jest o tej samej godzinie co prenatalne.
Badania nie da sie przenieść na inny dzien. Samej to tak troche smutno iść, na ale jak sie nie uda to tak bedzie musiało być:sad:

Całe szczęście, że już jesteś w domu i Ci lepiej. Oby udało się znaleźć przyczynę tych ataków :) A co fajnego kupiliście w Ikei? :)
A dużo róznych drobnostek :) Organizery do szuflady w kuchni, na rzeczy typu foremki, sitka, lejki itp bo już tam duży bałagan był, listwę magnetyczna na przybory kuchenne, troszkę nowych przyborów, wazon na duże bukiety bo nie mamy, foremkę do keksa, puszki na kawy itp, i jeszcze jakies inne o których nie pamietam :D Ogladalismy przewijaki i testowalismy ich funkcjonalnosc. Będę w internecie sprawdzac dokładne wymiary żeby jakiś fajnie sie wpasował do pokoju Stasia. Szukaliśmy mu zasłon bo teraz tam są takie zwykłe szare, ale nie było żadnych kolorowych albo typowo dzieciecych :( Za to ujrzelismy super lampki scienne! 3 baloniki (zółty, czerwony i niebieski) i kupujemy naklejkę ścienną z niedźwiadkiem co ma wyciągniętą łapkę i w tą łapkę mu wpasujemy kabelki od tych lampek, żebywyglądało to tak jak by on sobie szedł z tymi balonami w łapce :)

Witam, nadrobię Was później, teraz zbieram się na wizytę. Trzymajcie kciuki

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki :)

Czesc dziewczynki :) mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla nas wszystkich spokojny :) jutro o tej godzinie będę miała prenatalne i już łapie stresik... Normalnie nie łapie przed zwykłą wizyta, ale to jest najważniejsze badanie w całej ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png
Trzymam kciuki za wizyte :)

Wszystkiego najlepszego, zdrówka, żeby do lipca szybko czas zlecial bez atrakcji no i spelnienia marzeń
@oliwka_11 ja też się dołączam do życzeń. Wszystkiego co najlepsze :)

Pewnie tak znów na coś pobrali krew KTG zrobili i znów leżę
Kochana ja cały czas o Was myślę i wysyłam pozytywną energię :) Gdyby nawet trzeba było by Ci coś wysłać z PL daj znac, chetnie pomoge :)

Dzień dobry :)

Ja właśnie wstałam i postanowiłam sobie ze zdjęcia będę robiła co 2 tygodnie :) a więc to efekt :D
1520240875-9c05a18f6964599b-aaaaaa.jpeg

1520240887-b91dfa1a8723c237-aaaaaa.jpeg

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pięknie wyglądacie! :)

Ja jestem jakaś dziwna bo ja nigdy nie marzyłam córce tylko o synku. Wiadomo, że jakbym miała 2 córki to też bym się cieszyła, ale czułabym jakiś niedosyt. Na szczęście moje marzenie spełniło się już przy 1 ciąży, mam swojego ukochanego wymarzonego małego mężczyznę i w tej ciąży już mi to jest totalnie obojętne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Też zawsze marzyłam o synu :)

Wstalam i czuje się przeziebiona :( Przełożyłam masaż, bo obiecałam Ł że nigdzie będę narazie wychodziła z domu sama. A juz chciałam gofrownicę w lidlu kupować :D
Wyprasuję potem kilka sztuk ubranek to Wam pokaże jak się różnią od siebie te same rozmiary w zależności od producenta :)

Hej dziewczyny!

My czekamy do czwartku i może wtedy sie dowiemy kto mieszka w brzuszku:) moja rodzina obstawia dziewczynkę, ale my nie mamy żadnych przeczuć. Jeszcze może sie okazać, ze bede musiała iść sama :( moj miał mieć ważny egzamin we czwartek, ale przez ten śnieg został przeniesiony na czwartek w tym tygodniu :frown: oczywiście jest o tej samej godzinie co prenatalne.
Badania nie da sie przenieść na inny dzien. Samej to tak troche smutno iść, na ale jak sie nie uda to tak bedzie musiało być:sad:
Ja tam zawsze chodzę sama i jakoś nie czuję potrzeby zabierać towarzystwa :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry