reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale piękne rzeczy
emoji7.png
Truskawki są boski, sama bym chętnie kupiła dla Remika :) Pochwal się gdzie kupiłaś :)
Na allegro, wszystko od: Krzysiu-Jarzyna

reklama
U nas wojna o imię. Dla dziewczynki było wybrane i wszyscy byli zgodni: miala byc Annika. A że bedzie chlopiec to teraz każdy ma swoje typy: mąż chce Maksa, corka Michała a ja chyba Tomka lub Dominika. I nikt nie chce ustąpić zeby demokratycznie była większość. W ogóle powiem Wam że jakoś imiona dla chłopców średnio mi sie podobają.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

O matko, znam to... też nie lubię siedzieć razem jak wszyscy chorzy.. najgorzej. Super że córcia czuje się lepiej. @Margana a jak u Was?

Właśnie @Jola92 , co kupiliście?? Czy to zasłabnięcie nie było po rachunku....?? ;) Ola, a komoda bardzo ładna.

Ola, ja jestem w szpitalu non stop- bo nie mam wyjścia. Ale szczerze mówiąc unikałabym. Jeszcze teraz pół biedy, bo w tym onkologicznym z założenia nie powinno być osób chorych, ale mimo wszystko to szpital...

Ja też tak sobie myślę...! :) Chyba jesteśmy idealistkami? ;) Oglądam z Franem, bo on uwielbia. Ogląda i potem chce sam coś robić, więc fajnie.

Ja we środę o 18.00... więc cały dzień w pracy czekania niestety.. ale chciałam iść razem z M. i Frankiem, dlatego popołudniu.

Hahahahh ja też czasami się zastanawiam :D W ogóle tego nie liczę od 30tki :)

U mnie podobnie- czuję tylko w ciągu dnia i wieczorem nawet nie jakoś późno...

Cały czas o Was myślę i wysyłam dobre fluidy. Dobrze że się powolutku wszystko normuje.
Może i faktycznie jestem idealistka :) nigdy o tym nie myślałam [emoji16] ale chociaż zaczniesz się stresować od rana a ja to już dzień wcześniej bo mam świadomość, że z rana to już nie będzie kiedy [emoji16] ale musi być dobrze bo czemu miałoby być inaczej...

f2w39n7303c24ozn.png

Ahoj!! Niedawno otworzyłam oko [emoji13][emoji13] zaraz szybki prysznic, sniadanko i pędze do fryzjera. Juz sie nie mogę doczekać [emoji13]
A jak wasze samopoczucie??
Mnie zaczynaja boleć plecy... Zakupilam ostatnio pas ciazowy i chyba zaczne nosic może cos pomoże

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki ten pas zakupilas firma ? Tez nad nim mysle pogadam z lekarzem wizyte mam 12 marca

Dzień dobry :)

@MADZIA 0902 śliczne ciuszki dla maluszka :-)

@Karla88 i ciebie dopadła choroba.. Trzymajcie się jakoś . Normalnie szpital polowy w domu

@oliwka_11 spełnienia marzeń :*

@joanna4258 trzymam kciuki :)

@SzczęśliwaCiężarna na pewno wszystko będzie dobrze i zobaczysz zdrowego maluszka :)

Ja właśnie wstałam i postanowiłam sobie ze zdjęcia będę robiła co 2 tygodnie :) a więc to efekt :D
1520240875-9c05a18f6964599b-aaaaaa.jpeg

1520240887-b91dfa1a8723c237-aaaaaa.jpeg

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pięknie rośnie brzusio ja tez robie tak Zdjęcia żeby porównywać sobie :)

Dziewczyny jakie nad jakimi imionami myślicie dla dziewczynki. Mi sie podoba Liliana nicola Marysia
Ja się w ogóle nie zastanawiałam nad imieniem...
Pierwszy raz jak pomyślałam, że może to ciąża (tydzień po @, miałam silne plamienie implatacyjne, które wzięłam za parę dni wcześniejszą i trochę słabszą @, zarzuciłam to na trening maratoński), to była myśl, że to dziewczynka, Hania ;)
No i doszłam do wniosku, że nad imieniem zacznę myśleć jak się okaże chłopak, no ale jest Hania :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
U mnie od początku znajomości z przyszłym mężem wybraliśmy imię dla synka Paweł, Pawełek, potem w drugiej ciąży jak okazało się że znów chlopak to długo miał być Wojtkiem, gdzieś do 7miesiaca. Potem urodzila koleżanka męża z pracy i dała synkowi właśnie Wojtek na imię a że ich szef też Wojtek to zmieniliśmy koncepcje na Nikodem z zastrzeżeniem że jak jednak dziecko będzie wyglądało na Wojtka będzie Wojtkiem ale jak się urodził to nic innego nie pasowało jak Nikoś. Teraz nie mam jeszcze koncepcji na imię. Z racji że w rodzinie większość chłopaków wybór mocno ograniczony. O dziwo syn nie chce pomagać. Czeka aż my wymyślimy. Tylko dla dziewczynki to by Ninę chciał bo ma taką koleżankę i chyba mu się podoba bo w kółko tylko Nina to Nina tamto.

Do góry