G
gosc12
Gość
My teraz mamy nasz pokój w żółte dodatki żółte rolety, firanki że wstawkami, poduszki dekoracyjne obraz itp i pewnie baldachim będzie żółty bo jest dużo miejsca na łóżeczko i specjalnie na pustej ścianieTo też takie fajne "uniseksowe" kolory
Też bardzo lubię, ale w dodatkach - np mam zielone zasłony
(kiedyś miałam żółty pokój taki mega żółty, potem długo miałam dość )
Hej ja od samego rana mysle... nie wiem co mam robic... bratowa zapytala czy przypilnuje im dziecka przez miesiac... tylko jest problem bo dziecko ma ponad rok i nie chodzi a wazy 11 kg... ja sie boje jej podnosic i mowilam jej to a ona ze nie bede musiala... ale wiem ze sa sytuacje co musisz podniesc dziecko chodzby nawet zeby go z lozeczka wyciagnac albo do karmienia na krzesle posadzic... i nie wiem co robic wiem tez ze maja inna opcje zawozenia dziecka do siostry jej ...co byscie mi radzily?
Ja bym nie poszła. Wymyśliłabym coś, bo nawet dziecko które już samodzielnie chodzi trzeba czasem wziąć na rece, podnieść posadzić. I jednak jest strach..
Widzialam na placu zabaw chlopca o tym imieniu i dzieci wolaly penis :/ ja generalnie do imion nic nie mam ,ale niestety nie kazda rodzina uczy dzieci ze tak nie wolno sie z czyjegos imienia smiac i potem wychodza takie kwiatki...
W sumie do każdego imienia jak się. Chce to się znajdzie przezwisko pomyślimy jeszcze, żeby dziecku krzywdy nie zrobić
Ja też kupiłam sobie dwie dzisiaj
Przesadziłam [emoji23][emoji23][emoji23] jak nie jem słodkiego nie cukruje tak dziś zjadłam cała truskawkowa nie wiem co mnie napadło ale mam wyrzut
A co do zdjecia, to myślałam że to nóż ubrudzony czekolada
Ja w pierwszej popalalam do 8tygodnia. A w 10poronilam. I mam wyrzuty sumienia do dzisiaj. Chociaż nie wiadomo czy to z tego powodu.. teraz w listopadzie rzuciłam w połowie opakowania desmoxanu i po kilku dniach nie palenia okazało się że jestem w ciąży. Do dzisiaj nawet nie miałam w dłoni papierosa. Nawet mnie nie ciągnie, czasem też tylko pomysle.To ja w pierwszej ciazy mialam z tym duzy problem. Strasznie mi sie chcialo palic, nie moglam przestac o tym myslec. I nie powiem, kilka razy sie zlamalam[emoji20] Teraz od pozytywnego testu nie zapalilam ani jednego i nawet mnie nie ciagnie. Czasem pomysle, ze bym sobie zapalila, ale to bardziej w sytuacjach kiedy palenie pomagalo w zabiciu czasu w konkretnych sytuacjach. Az jestem w szoku, ze teraz jest tak dobrze.
Aniołek[*]8.08.2017
Mi się wydaje, że lepiej widać dziecko na takim nagraniu 4d lub na zdjęciu 3d jak jest starsza ciąża ale mimo wszytko na połówkowym będziemy chcieli taką płytę na pamiątkęNo to ja zaoszczedzilam na prenatalnych to tetaz na pessar wydam. Nic w przyrodzie nie ginie, nawet wydatki[emoji6]
Ja mam taka plyte z corka wlasnie z polowkowego. Tetaz juz w tym gabinecie nie ma mozliwosci nagrywania i tak troche mi przykro, ze druga dzidzia nie bedzie miala takiej pamiatki. Jedynie moge miec filmik z tefo trzeciego prenatalnego, bo i tak bede musiala za nie placic, ale nie wiem jak to wyjdzie przy tak duzej juz dzidzi[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017