reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kosztow nie zazdroszcze, ale dobrze, ze bedziesz zabezpieczona.

Ja w srode mam drugie prenatalne, prawie 400 zl wychodzi. Z tego 150 zl za plyte cd z nagraniem badania i Mlodego w 3 d-4d. Skusze sie, po pierszym Synku nie mam takiej pamiatki niestety :/
No to ja zaoszczedzilam na prenatalnych to tetaz na pessar wydam. Nic w przyrodzie nie ginie, nawet wydatki[emoji6]

Ja mam taka plyte z corka wlasnie z polowkowego. Tetaz juz w tym gabinecie nie ma mozliwosci nagrywania i tak troche mi przykro, ze druga dzidzia nie bedzie miala takiej pamiatki. Jedynie moge miec filmik z tefo trzeciego prenatalnego, bo i tak bede musiala za nie placic, ale nie wiem jak to wyjdzie przy tak duzej juz dzidzi[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Będę musiała wypytać moja pediatrę,ale wydaje mi się że tak małego dziecka nie naraża się na duże promienie słoneczne,zawsze jakaś ochrona parasolka czapeczka z daszkiem i siedzenie wcieniu
No wlasnie takie maluchy nie powinny w ogole przebywac na sloncu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No to ja zaoszczedzilam na prenatalnych to tetaz na pessar wydam. Nic w przyrodzie nie ginie, nawet wydatki[emoji6]

Ja mam taka plyte z corka wlasnie z polowkowego. Tetaz juz w tym gabinecie nie ma mozliwosci nagrywania i tak troche mi przykro, ze druga dzidzia nie bedzie miala takiej pamiatki. Jedynie moge miec filmik z tefo trzeciego prenatalnego, bo i tak bede musiala za nie placic, ale nie wiem jak to wyjdzie przy tak duzej juz dzidzi[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To u mnie odwrotnie, zaoszczedzilam na zakladaniu szwow na szyjke, bo w szpitalu sie zabieg odbyl na nfz ;) ale prenatalne dodatkowo platne.

@Morgana przynajmniej będziesz się czuł bezpieczna a Kasa... jak to kasa wiecznie brak jak j pomyśle ile rzecxy musze kupić to nie wiem skąd ja nazbieram tyle ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aż tak źle?

Śliczności :) Szczególnie ten pajacyk w paski mi się podoba :)

dla mnie obrzydliwe jak to wypilam to mi tak cukier uderzyl do glowy ze zasnelam na siedzaco do konca dnia bylam nie do zycia glowa mnie bolala aly czas spalam i czułam sie fatalnie
modle sie zeby eraz bylo lepiej

reklama
A wiecie jak wyglada test obciazenia glukoza w moim szpitalu? Pobranie na czczo ok 6:00, potem ok 9;00 sniadanie i mozna zjesc batona jakiegos i wtedy o 11:00 drugie pobranie. Gdybym nie widziala to bym nie uwierzyla ;)
Krzywa dwupunktowa. Taka tez zlecaja tutaj lekarze, zamiast trzy punktowej.

Do góry