reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na wszystkich, które widziałam jest napisane, że od 6mcy, a szukałam w wakacje. Szczerze mówiąc maluszka lepiej osłonić przed słońcem, szczególnie, jeśli jeździ w gondoli. A do chusty czapka na głowę i pielucha na nóżki.
No wlasnie chyba nawet wtedy nie znalazlam takiego pteparatu, ktory by sie nadawal do 6 miesiaca.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak wlasnie wszedzie mowili, ze skora takiego malego dziecka jest zbyt wrazliwa na kremy z filtrem i nie powinno sie dziecka do 6miesiaca wystawiac na slonce w ogole. Musze tez popytac pediatre.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale tak na zdrowy rozsądek, przecież nawet jeśli będziemy w upał wychodzić tylko z rana i wieczorem, to i tak trzeba jakoś chronić tą skórę... tak jak któraś pisała, nad morzem czy jeziorem i tak się opalisz :baffled: Wrzuciłam wcześniej kremy od 1 dnia, ja raczej będę smarować.

Kupiłam coś dziś dla smerfika :) słyszałam że od razu nawet jeśli to lato to po ur nie ubiera się maluszka całkiem na krótko a więc kupiłam coś z długim ale cienkim rękawem :)
1518792354-7b53ff7ce71b6104-aaaaaa.jpeg

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jakie śliczne [emoji7]
Gdzie kupiłaś...? [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ale tak na zdrowy rozsądek, przecież nawet jeśli będziemy w upał wychodzić tylko z rana i wieczorem, to i tak trzeba jakoś chronić tą skórę... tak jak któraś pisała, nad morzem czy jeziorem i tak się opalisz :baffled: Wrzuciłam wcześniej kremy od 1 dnia, ja raczej będę smarować.
Widze, ze w miedzyczasie pojawily sie takie kremy od 1 dnia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry