reklama
Margana
Fanka BB :)
No wlasnie chyba nawet wtedy nie znalazlam takiego pteparatu, ktory by sie nadawal do 6 miesiaca.Na wszystkich, które widziałam jest napisane, że od 6mcy, a szukałam w wakacje. Szczerze mówiąc maluszka lepiej osłonić przed słońcem, szczególnie, jeśli jeździ w gondoli. A do chusty czapka na głowę i pielucha na nóżki.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
O dzieki[emoji5]Pharmaceris np. ma od urodzenia, Bioderma też
Zaczęłam szukać właśnie: jeszcze Baby dermedic, Ziajka nawet od 1 dnia.
Aniołek[*]8.08.2017
Tak wlasnie wszedzie mowili, ze skora takiego malego dziecka jest zbyt wrazliwa na kremy z filtrem i nie powinno sie dziecka do 6miesiaca wystawiac na slonce w ogole. Musze tez popytac pediatre.
Aniołek[*]8.08.2017
Ale tak na zdrowy rozsądek, przecież nawet jeśli będziemy w upał wychodzić tylko z rana i wieczorem, to i tak trzeba jakoś chronić tą skórę... tak jak któraś pisała, nad morzem czy jeziorem i tak się opalisz Wrzuciłam wcześniej kremy od 1 dnia, ja raczej będę smarować.
Jakie śliczne [emoji7]Kupiłam coś dziś dla smerfika słyszałam że od razu nawet jeśli to lato to po ur nie ubiera się maluszka całkiem na krótko a więc kupiłam coś z długim ale cienkim rękawem
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Gdzie kupiłaś...? [emoji15]
Agatka29
A ostatnio zamawialam h&m i musialam przeoczyć takta cudo, bo pewnie bym zamowilaKupiłam w h&m na poprawę nastroju wybrałam się na shopping
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Margana
No ja mam nadzieje, ze Brochow nie bedzie w temoncie. Dopiero co sie remontowali[emoji6]Kliniki, ale ze to lato...to pojde gdzie bedzie czynne [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Margana
Widze, ze w miedzyczasie pojawily sie takie kremy od 1 dnia.Ale tak na zdrowy rozsądek, przecież nawet jeśli będziemy w upał wychodzić tylko z rana i wieczorem, to i tak trzeba jakoś chronić tą skórę... tak jak któraś pisała, nad morzem czy jeziorem i tak się opalisz Wrzuciłam wcześniej kremy od 1 dnia, ja raczej będę smarować.
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: