reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na wszystkich, które widziałam jest napisane, że od 6mcy, a szukałam w wakacje. Szczerze mówiąc maluszka lepiej osłonić przed słońcem, szczególnie, jeśli jeździ w gondoli. A do chusty czapka na głowę i pielucha na nóżki.
No wlasnie chyba nawet wtedy nie znalazlam takiego pteparatu, ktory by sie nadawal do 6 miesiaca.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak wlasnie wszedzie mowili, ze skora takiego malego dziecka jest zbyt wrazliwa na kremy z filtrem i nie powinno sie dziecka do 6miesiaca wystawiac na slonce w ogole. Musze tez popytac pediatre.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale tak na zdrowy rozsądek, przecież nawet jeśli będziemy w upał wychodzić tylko z rana i wieczorem, to i tak trzeba jakoś chronić tą skórę... tak jak któraś pisała, nad morzem czy jeziorem i tak się opalisz :baffled: Wrzuciłam wcześniej kremy od 1 dnia, ja raczej będę smarować.

Kupiłam coś dziś dla smerfika :) słyszałam że od razu nawet jeśli to lato to po ur nie ubiera się maluszka całkiem na krótko a więc kupiłam coś z długim ale cienkim rękawem :)
1518792354-7b53ff7ce71b6104-aaaaaa.jpeg

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jakie śliczne [emoji7]
Gdzie kupiłaś...? [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ale tak na zdrowy rozsądek, przecież nawet jeśli będziemy w upał wychodzić tylko z rana i wieczorem, to i tak trzeba jakoś chronić tą skórę... tak jak któraś pisała, nad morzem czy jeziorem i tak się opalisz :baffled: Wrzuciłam wcześniej kremy od 1 dnia, ja raczej będę smarować.
Widze, ze w miedzyczasie pojawily sie takie kremy od 1 dnia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry