reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie właśnie naszło na słodkie :D po obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości :)
1517498307-c69b6c41630c1918-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie obraźcie się dziewczyny, ale co w ogóle za temat żeby pić czy palić w ciąży? tego się nie robi, jest zakazane i już. Rozumiem, że niektórym z was marzy się papierosek, bo i mi kieliszek wina śni się po nocach. Ale jakoś nie mam z tym problemu, że nie mogę funkcjonować. Rozumiem, jeśli kobieta o ciąży dowiedziała się późno, musztarda po obiedzie. Ale skoro ktoś świadomie zdecydował się na dziecko to czy to nie równa się z rzuceniem tego cholerstwa?
Ja osobiście, gdybym widziała kobietę w ciąży z piwem % lub fajką to chyba bym jej zwróciła uwagę. I to nie chodzi tylko o to ze ja jestem w ciąży. Są jakieś granice moralne. A jeśli ktoś stawia swój komfort psychiczny ponad zdrowie dziecka... no cóż.

Tylko że te 9 lat temu to pewnie tak uczyli lekarzy że tak jest bezpieczniej by nie rzucać od razu. Zresztą widać po wszystkim ze medycyna idzie do przodu i to co było standardem kilka. Lat temu teraz odchodzi do lamusa
No niby tak, ale ona po prostu nie chciała rzucić. Wtedy akurat na studiach pisałam pracę na temat skutków palenia w ciąży i tyle ile jej książek poprzynosiłam na ten temat to masakra, a jej się nawet przeczytać ich nie chciało. Myślę że nawet jakby lekarz powiedział co innego to i tak by nie rzuciła. Po prostu niektórzy nie umieją sobie odmówić przyjemności.

Ja miałam taka wkładkę tylko przy zwykłej wanience i jakoś mi nie pasowała i ja wywalilam. Może u Ciebie się sprawdzi? Choć wanienka ladna[emoji4]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Ja nie kupowalam wkladki. Rozkladalam na dnie wanienki pieluszke tetrowa zeby dzidzi bylo przyjemniej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mnie właśnie naszło na słodkie :D po obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości :)
1517498307-c69b6c41630c1918-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]

No nie wierze..... już jakiś czas o tym myślę a nie mam gdzie teraz go kupić ;( przed chwilą myślałam że chyba pójdę do sklepu i kupie puszkę masy korówkowej albo krówki, i tak.. chyba ruszę tyłek na spacerek ;)

No nie wierze..... już jakiś czas o tym myślę a nie mam gdzie teraz go kupić ;( przed chwilą myślałam że chyba pójdę do sklepu i kupie puszkę masy korówkowej albo krówki, i tak.. chyba ruszę tyłek na spacerek ;)
Przewietrzysz się i nie będzie wyrzutów że coś słodkiego zjadłas :D

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Nic jeszcze nie mowil ,ale ja sie nie martwie. Spadlo w sumie 9 kilo, ale przy takiej diecie i duzej wadze startowej to chyba normalne...nie wiem, mam wizyte w sobote to zapytam :)

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Mój to ostatnio do mnie mówił : mam nadzieję że pani się nie odchudza że ciągle waga pani leci. Bo u mnie już 7 kilo mniej

Do góry