Próbowałam, ale w ten sposób dokładnie udaje mi się zrobić tylko największy paznokiec, reszty niestety nie, a przy hybrydzie trzeba być idealnie dokładnym bo inaczej zacznie Ci odpadać po paru dniach;/
Raz mi malował bo przegrał zakład
Poszło mu zaskakująco dobrze, myślę, że to zasługa tego że przez lata składał modele samolotów, malował je itp
Niestety czuł się wtedy źle i kolegom się nie przyznaje co musiał zrobić w ramach przegranego zakładu
Wiec u nóg będzie mi robić kolezanka na leząco
Ja 2 lata temu jak byłam w Holandii kupiłam sobie tam w drogerii golarkę elektryczną. Dopiero teraz zaczęlam jej używać i jest super! Pod odpowiednim kątem goli na gładko. Także pod koniec jak będę się tam golić na czuja to lepiej tym niż maszynką
Moja dalsza znajoma o ciąży dowiedziała sie dopiero w 18 tygodniu. Była większa okres miała raz na 8 miesięcy itp. Pewnego dnia poczuła dziwne ruchy, poszła do ginekologa a ten mówi że nie dziwne skoro jest w zaawansowanej ciaży
W Każdym razie w 10tc bawiła się na weselu. Wypiła tam kieliszek szampana+ kieliszek wina. Potem w 16tc wypiła na grillu reddsa. Mała urodziła się z zepołem alkoholowym...Kazd ailośc alkoholu w ciąży szkodzi. I Nie słuchajcie babć mówiących że kieliszek wina to pomaga na krew, bo tak nie jest....