reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No nie wierze..... już jakiś czas o tym myślę a nie mam gdzie teraz go kupić ;( przed chwilą myślałam że chyba pójdę do sklepu i kupie puszkę masy korówkowej albo krówki, i tak.. chyba ruszę tyłek na spacerek ;)
Ja teraz ze słodkiego tylko Monte zjadam. Na mleczko niegdy nie miam ochoty. Ale dziś zjedliśmy po ptysiu nadziewanym kremem bo ślinotoku dostałam na sam widok :D

reklama
No nie wierze..... już jakiś czas o tym myślę a nie mam gdzie teraz go kupić ;( przed chwilą myślałam że chyba pójdę do sklepu i kupie puszkę masy korówkowej albo krówki, i tak.. chyba ruszę tyłek na spacerek ;)

Ja raz spotakalam
Kupilam 10 i poszly w 10 dni :(
Byly w biedronce ale sie skonczyly, pewnie znowu znajde za 10 lat :D. A juz tesknie ..
20180121_150825.jpg

Załączniki

• 20180121_150825.jpg
    20180121_150825.jpg
    670,9 KB · Wyświetleń: 237
Ja ostatnio byłam ok 1-2kg na minusie ale nie miałam z czego tracić (% tkanki tłuszczowej poniżej normy), ubyło trochę mięśni ale w obwodzie talii (ekhm, ja przepraszam, jakiej talii?!) 15cm więcej

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie obraźcie się dziewczyny, ale co w ogóle za temat żeby pić czy palić w ciąży? tego się nie robi, jest zakazane i już. Rozumiem, że niektórym z was marzy się papierosek, bo i mi kieliszek wina śni się po nocach. Ale jakoś nie mam z tym problemu, że nie mogę funkcjonować. Rozumiem, jeśli kobieta o ciąży dowiedziała się późno, musztarda po obiedzie. Ale skoro ktoś świadomie zdecydował się na dziecko to czy to nie równa się z rzuceniem tego cholerstwa?
Ja osobiście, gdybym widziała kobietę w ciąży z piwem % lub fajką to chyba bym jej zwróciła uwagę. I to nie chodzi tylko o to ze ja jestem w ciąży. Są jakieś granice moralne. A jeśli ktoś stawia swój komfort psychiczny ponad zdrowie dziecka... no cóż.

Ale przecież żadna nie pisała że nie umie funkcjonować bez fajki czy alko. Była tylko mowa że po porodzie bądź po karmieniu wrócą czy to do fajek czy alkoholu.

reklama
Nic jeszcze nie mowil ,ale ja sie nie martwie. Spadlo w sumie 9 kilo, ale przy takiej diecie i duzej wadze startowej to chyba normalne...nie wiem, mam wizyte w sobote to zapytam :)

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Super, gratuluję :)
Przede wszystkim rezygnacja z cukru, i zapewne więcej warzyw i owoców w zamian przynoszą takie efekty :) [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry