reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie właśnie naszło na słodkie :D po obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości :)
1517498307-c69b6c41630c1918-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie obraźcie się dziewczyny, ale co w ogóle za temat żeby pić czy palić w ciąży? tego się nie robi, jest zakazane i już. Rozumiem, że niektórym z was marzy się papierosek, bo i mi kieliszek wina śni się po nocach. Ale jakoś nie mam z tym problemu, że nie mogę funkcjonować. Rozumiem, jeśli kobieta o ciąży dowiedziała się późno, musztarda po obiedzie. Ale skoro ktoś świadomie zdecydował się na dziecko to czy to nie równa się z rzuceniem tego cholerstwa?
Ja osobiście, gdybym widziała kobietę w ciąży z piwem % lub fajką to chyba bym jej zwróciła uwagę. I to nie chodzi tylko o to ze ja jestem w ciąży. Są jakieś granice moralne. A jeśli ktoś stawia swój komfort psychiczny ponad zdrowie dziecka... no cóż.

Tylko że te 9 lat temu to pewnie tak uczyli lekarzy że tak jest bezpieczniej by nie rzucać od razu. Zresztą widać po wszystkim ze medycyna idzie do przodu i to co było standardem kilka. Lat temu teraz odchodzi do lamusa
No niby tak, ale ona po prostu nie chciała rzucić. Wtedy akurat na studiach pisałam pracę na temat skutków palenia w ciąży i tyle ile jej książek poprzynosiłam na ten temat to masakra, a jej się nawet przeczytać ich nie chciało. Myślę że nawet jakby lekarz powiedział co innego to i tak by nie rzuciła. Po prostu niektórzy nie umieją sobie odmówić przyjemności.

Ja miałam taka wkładkę tylko przy zwykłej wanience i jakoś mi nie pasowała i ja wywalilam. Może u Ciebie się sprawdzi? Choć wanienka ladna[emoji4]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Ja nie kupowalam wkladki. Rozkladalam na dnie wanienki pieluszke tetrowa zeby dzidzi bylo przyjemniej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mnie właśnie naszło na słodkie :D po obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości :)
1517498307-c69b6c41630c1918-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]

No nie wierze..... już jakiś czas o tym myślę a nie mam gdzie teraz go kupić ;( przed chwilą myślałam że chyba pójdę do sklepu i kupie puszkę masy korówkowej albo krówki, i tak.. chyba ruszę tyłek na spacerek ;)

No nie wierze..... już jakiś czas o tym myślę a nie mam gdzie teraz go kupić ;( przed chwilą myślałam że chyba pójdę do sklepu i kupie puszkę masy korówkowej albo krówki, i tak.. chyba ruszę tyłek na spacerek ;)
Przewietrzysz się i nie będzie wyrzutów że coś słodkiego zjadłas :D

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Nic jeszcze nie mowil ,ale ja sie nie martwie. Spadlo w sumie 9 kilo, ale przy takiej diecie i duzej wadze startowej to chyba normalne...nie wiem, mam wizyte w sobote to zapytam :)

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Mój to ostatnio do mnie mówił : mam nadzieję że pani się nie odchudza że ciągle waga pani leci. Bo u mnie już 7 kilo mniej

Do góry