SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Gdzieś na pewno znajdziesz ja widziałam chyba w smykuNa internecie pelno, moze i w sklepach nie bedzir problemu Zobacz załącznik 837608
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzieś na pewno znajdziesz ja widziałam chyba w smykuNa internecie pelno, moze i w sklepach nie bedzir problemu Zobacz załącznik 837608
Ja wyglądam upiornie a będę miała chłopca. Syf na syfie na syfach na twarzy Na linii włosów też sporoDziewczyny ja tak trochę z innej beczki. Już ten wątek poruszyłam na privie. Powiedzcie jak wygląda Wasza cera teraz w ciąży? Nie wszystkie z Nas zamieszczają zdjęcia, zresztą po zdjęciu to nie ma co oceniać.
Powiem jak to u mnie wygląda: blada twarz, ogólnie źle wyglądam, trzeba się umalować żeby do ludzi wyjść. No i obstawiają u mnie chlopaka. A to dlatego,że w pierwszej ciąży ładnie wyglądałam, zero przebarwień, wyprysków, czy cieni pod oczami. Wtedy też sugerowano mi chłopaczka, ale to jednak córka mnie upiększała
Mi kazdy mowi ze ladniejsza jestem niz przed ciaza [emoji13][emoji13][emoji13] na twarzy zero przebarwień krostek itp jak nigdy. Gladka i ladna cera [emoji13] oby tak dalejDziewczyny ja tak trochę z innej beczki. Już ten wątek poruszyłam na privie. Powiedzcie jak wygląda Wasza cera teraz w ciąży? Nie wszystkie z Nas zamieszczają zdjęcia, zresztą po zdjęciu to nie ma co oceniać.
Powiem jak to u mnie wygląda: blada twarz, ogólnie źle wyglądam, trzeba się umalować żeby do ludzi wyjść. [emoji14] No i obstawiają u mnie chlopaka. A to dlatego,że w pierwszej ciąży ładnie wyglądałam, zero przebarwień, wyprysków, czy cieni pod oczami. Wtedy też sugerowano mi chłopaczka, ale to jednak córka mnie upiększała
A u mnie pada, wieje, ciemno, zimno :/ postoj lepsze to niz nie postanieA liczy się przewietrzenie typu"Postoję na balkonie przez 2 minuty"? Bo mam dziś takiego lenia, że nie poćwiczę
dobre dobre, muszę wypróbowaćA liczy się przewietrzenie typu"Postoję na balkonie przez 2 minuty"? Bo mam dziś takiego lenia, że nie poćwiczę
Ja raczej nigdy nie miałam większych problemów z cerą, ewentualnie w okolicy terminu @ coś wyskoczyło i w sumie nic się nie zmieniło raz na jakiś czas jeden lub dwa pryszczyki się pojawią ale nie narzekam u mnie akurat chyba nie sprawdza się powiedzenie że dziewczynka odbiera urodę - poprzednia ciąża - skóra ładna, bez problemów - córka, teraz syn i tak samoDziewczyny ja tak trochę z innej beczki. Już ten wątek poruszyłam na privie. Powiedzcie jak wygląda Wasza cera teraz w ciąży? Nie wszystkie z Nas zamieszczają zdjęcia, zresztą po zdjęciu to nie ma co oceniać.
Powiem jak to u mnie wygląda: blada twarz, ogólnie źle wyglądam, trzeba się umalować żeby do ludzi wyjść. [emoji14] No i obstawiają u mnie chlopaka. A to dlatego,że w pierwszej ciąży ładnie wyglądałam, zero przebarwień, wyprysków, czy cieni pod oczami. Wtedy też sugerowano mi chłopaczka, ale to jednak córka mnie upiększała
To widać na każdym usg ( nawet na zdjęciach , które mamy w domu) ja mam na tych wynikach z prenatalnych
Dziewczyny ja tak trochę z innej beczki. Już ten wątek poruszyłam na privie. Powiedzcie jak wygląda Wasza cera teraz w ciąży? Nie wszystkie z Nas zamieszczają zdjęcia, zresztą po zdjęciu to nie ma co oceniać.
Powiem jak to u mnie wygląda: blada twarz, ogólnie źle wyglądam, trzeba się umalować żeby do ludzi wyjść. No i obstawiają u mnie chlopaka. A to dlatego,że w pierwszej ciąży ładnie wyglądałam, zero przebarwień, wyprysków, czy cieni pod oczami. Wtedy też sugerowano mi chłopaczka, ale to jednak córka mnie upiększała
Nie no tyle czasu to się w tym dziecka nie trzyma [emoji12] chyba, że etapami [emoji16] bo tak to trzeba zmieniać pozycjeDokladnie wkladasz i masz czas na posprzatanie, zrobienie obiadu
Hmmm...pycha mleczko[emoji3] Tylko ja wole kakaowe[emoji3]Mnie właśnie naszło na słodkie po obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3