reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A widziałyście teraz te wyprzedaże w pepco? 6 czy 7 zł za bodziaki to jak za darmo :D ciekawi mnie ile prań one wytrzymują i czy nadają się do suszenia w suszarce elektrycznej? Ma któraś z tym doświadczenie?

Przy takich małych rozmiarach jest szansa, że zanim się rozpadną, dziecko wyrośnie ;) Przy większych, jak dla syna wolę zdecydowanie lepszą bawełnę, bo wytrzymuje cały sezon noszenia.

Dobrze, że się tym nie przejmujesz, ale miłe i tak nie jest :(
Ja dla odmiany nie mam w pracy ani jednej kobiety.... W innych lokalizacjach, sekcjach itd są, ale na integracji departamentu kobiety jednak w mniejszości - jest z kim tańczyć [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahhahaha no racja z tym tańczeniem. U mnie jest kilka dziewczyn, ale akurat bardzo fajne :) Jednak sama firma i większość "biznesu"- zdecydowanie męski świat, co mi odpowiada. Laski są strasznie ciężkie we współpracy. Raz miałam szefową- kobietę ,40 letnia prawie, samotna i bezdzietna. Masakra. Never ever again.

W pepco to niestety jak trafisz. Ja mam pecha i trafiam zawsze na same szmatki. Spodnie albo zaraz sie kulkuja, a bluzeczki bledna. Ale teraz to chyba wszędzie tak jest. Ostatnio kupilam synowi bluzeczki w Zarze, to do trzech pran i do kosza. Poki co, najbardziej mnie zadawala h&m i reserved.
Dokladnie ubranka z pepco to maja do siebie ze (szczegolnie spodnie) sie kulkuja nie pamietam jak to bylo z body. Z biedy to samo rozciagaja sie strasznie. W lidlu sa jakosciowo dobre ubranka nic sie z nimi nie dzieje.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie ubranka z pepco to maja do siebie ze (szczegolnie spodnie) sie kulkuja nie pamietam jak to bylo z body. Z biedy to samo rozciagaja sie strasznie. W lidlu sa jakosciowo dobre ubranka nic sie z nimi nie dzieje.

Z lidla mam dwie koszulki i 2 spodnie i w samym dotyku są inne niż te z pepco, takie troszkę grubsze i delikatne.

Ciekawego nic nie ma. U Was w Koszalinie jest więcej. Sama zamierzam właśnie do Koszalina na zakupy pojechać. Bo do Gdańska to już troszkę mi za daleko choć nie wykluczam i tej ewentualnosci

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mówisz? To w szoku jestem bo u mnie zawsze ludzie gadają że w Słupsku tyle rzeczy, że wielkie galerie i w ogóle :D No do trójmiasta to mi trochę daleko, chyba już prędzej do Szczecina się wybiorę, chociaż w sumie podobna droga. Dobrze że żyjemy w czasach internetu i od biedy można wszystko kupić przez niego, chociaż ja należę do tych co przed kupnem wolą pomacać :D

Jezu... Jak się wkurw... Najpierw dzwoni do mnie kurier gdzie mieszkam bo niedawno się przeprowadziła i jest to na uboczu miasteczka to mu tłumacze, a on za chwilę dzwoni i się zaczęło wdzierac że coś mi się pomieszalam, nosz kur... Mówię że nie będę z Panem dyskutować bo ja się a Pana nie krzyczę i się rozlaczykan, o dzwiwo za 5 min się pojawił czyli chyba dotarło gdzie mieszkam, no i idzie mruczy pod nosem o boże o boże.... Już ciśnienie 160, daje mu kasę a on zagląda o twierdzi że nie ma wydać no ja te, zero drobnych w domu, zabiera ta paczkę nic nie mówiąc i znowu o boże.... Trzapnelam drzwiami,...

reklama

Moje dzieci to w 80% jak nie więcej mają ciuchy z Lidla. Nic się z nimi nie dzieje. A mam też takie co dostałam też z Lidla po dwójce innych dzieci i moje też w tym chodzą i nic się nie dzieje z nimi. Także ja też polecam Lidla.

Do góry