reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A widziałyście teraz te wyprzedaże w pepco? 6 czy 7 zł za bodziaki to jak za darmo :D ciekawi mnie ile prań one wytrzymują i czy nadają się do suszenia w suszarce elektrycznej? Ma któraś z tym doświadczenie?

Przy takich małych rozmiarach jest szansa, że zanim się rozpadną, dziecko wyrośnie ;) Przy większych, jak dla syna wolę zdecydowanie lepszą bawełnę, bo wytrzymuje cały sezon noszenia.

Dobrze, że się tym nie przejmujesz, ale miłe i tak nie jest :(
Ja dla odmiany nie mam w pracy ani jednej kobiety.... W innych lokalizacjach, sekcjach itd są, ale na integracji departamentu kobiety jednak w mniejszości - jest z kim tańczyć [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahhahaha no racja z tym tańczeniem. U mnie jest kilka dziewczyn, ale akurat bardzo fajne :) Jednak sama firma i większość "biznesu"- zdecydowanie męski świat, co mi odpowiada. Laski są strasznie ciężkie we współpracy. Raz miałam szefową- kobietę ,40 letnia prawie, samotna i bezdzietna. Masakra. Never ever again.

W pepco to niestety jak trafisz. Ja mam pecha i trafiam zawsze na same szmatki. Spodnie albo zaraz sie kulkuja, a bluzeczki bledna. Ale teraz to chyba wszędzie tak jest. Ostatnio kupilam synowi bluzeczki w Zarze, to do trzech pran i do kosza. Poki co, najbardziej mnie zadawala h&m i reserved.
Dokladnie ubranka z pepco to maja do siebie ze (szczegolnie spodnie) sie kulkuja nie pamietam jak to bylo z body. Z biedy to samo rozciagaja sie strasznie. W lidlu sa jakosciowo dobre ubranka nic sie z nimi nie dzieje.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie ubranka z pepco to maja do siebie ze (szczegolnie spodnie) sie kulkuja nie pamietam jak to bylo z body. Z biedy to samo rozciagaja sie strasznie. W lidlu sa jakosciowo dobre ubranka nic sie z nimi nie dzieje.

Z lidla mam dwie koszulki i 2 spodnie i w samym dotyku są inne niż te z pepco, takie troszkę grubsze i delikatne.

Ciekawego nic nie ma. U Was w Koszalinie jest więcej. Sama zamierzam właśnie do Koszalina na zakupy pojechać. Bo do Gdańska to już troszkę mi za daleko choć nie wykluczam i tej ewentualnosci

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mówisz? To w szoku jestem bo u mnie zawsze ludzie gadają że w Słupsku tyle rzeczy, że wielkie galerie i w ogóle :D No do trójmiasta to mi trochę daleko, chyba już prędzej do Szczecina się wybiorę, chociaż w sumie podobna droga. Dobrze że żyjemy w czasach internetu i od biedy można wszystko kupić przez niego, chociaż ja należę do tych co przed kupnem wolą pomacać :D

Jezu... Jak się wkurw... Najpierw dzwoni do mnie kurier gdzie mieszkam bo niedawno się przeprowadziła i jest to na uboczu miasteczka to mu tłumacze, a on za chwilę dzwoni i się zaczęło wdzierac że coś mi się pomieszalam, nosz kur... Mówię że nie będę z Panem dyskutować bo ja się a Pana nie krzyczę i się rozlaczykan, o dzwiwo za 5 min się pojawił czyli chyba dotarło gdzie mieszkam, no i idzie mruczy pod nosem o boże o boże.... Już ciśnienie 160, daje mu kasę a on zagląda o twierdzi że nie ma wydać no ja te, zero drobnych w domu, zabiera ta paczkę nic nie mówiąc i znowu o boże.... Trzapnelam drzwiami,...

reklama

Moje dzieci to w 80% jak nie więcej mają ciuchy z Lidla. Nic się z nimi nie dzieje. A mam też takie co dostałam też z Lidla po dwójce innych dzieci i moje też w tym chodzą i nic się nie dzieje z nimi. Także ja też polecam Lidla.

Do góry