olaaa7
Fanka BB :)
Ja nie widzę plusikaMożesz tak robić pisząc z komputera. Pod każdym postem, na dole, po prawej masz plusik, dodajesz posty na ktore chcesz odpowiedzieć a na koniec "insert quotes".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzę plusikaMożesz tak robić pisząc z komputera. Pod każdym postem, na dole, po prawej masz plusik, dodajesz posty na ktore chcesz odpowiedzieć a na koniec "insert quotes".
A widziałyście teraz te wyprzedaże w pepco? 6 czy 7 zł za bodziaki to jak za darmo ciekawi mnie ile prań one wytrzymują i czy nadają się do suszenia w suszarce elektrycznej? Ma któraś z tym doświadczenie?
Dobrze, że się tym nie przejmujesz, ale miłe i tak nie jest
Ja dla odmiany nie mam w pracy ani jednej kobiety.... W innych lokalizacjach, sekcjach itd są, ale na integracji departamentu kobiety jednak w mniejszości - jest z kim tańczyć [emoji14]
Dokladnie ubranka z pepco to maja do siebie ze (szczegolnie spodnie) sie kulkuja nie pamietam jak to bylo z body. Z biedy to samo rozciagaja sie strasznie. W lidlu sa jakosciowo dobre ubranka nic sie z nimi nie dzieje.W pepco to niestety jak trafisz. Ja mam pecha i trafiam zawsze na same szmatki. Spodnie albo zaraz sie kulkuja, a bluzeczki bledna. Ale teraz to chyba wszędzie tak jest. Ostatnio kupilam synowi bluzeczki w Zarze, to do trzech pran i do kosza. Poki co, najbardziej mnie zadawala h&m i reserved.
Z lidla mam dwie koszulki i 2 spodnie i w samym dotyku są inne niż te z pepco, takie troszkę grubsze i delikatne.Dokladnie ubranka z pepco to maja do siebie ze (szczegolnie spodnie) sie kulkuja nie pamietam jak to bylo z body. Z biedy to samo rozciagaja sie strasznie. W lidlu sa jakosciowo dobre ubranka nic sie z nimi nie dzieje.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie widzę plusika
Mówisz? To w szoku jestem bo u mnie zawsze ludzie gadają że w Słupsku tyle rzeczy, że wielkie galerie i w ogóle No do trójmiasta to mi trochę daleko, chyba już prędzej do Szczecina się wybiorę, chociaż w sumie podobna droga. Dobrze że żyjemy w czasach internetu i od biedy można wszystko kupić przez niego, chociaż ja należę do tych co przed kupnem wolą pomacaćCiekawego nic nie ma. U Was w Koszalinie jest więcej. Sama zamierzam właśnie do Koszalina na zakupy pojechać. Bo do Gdańska to już troszkę mi za daleko choć nie wykluczam i tej ewentualnosci
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
aaaa dzięki :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz tak raczej w punkt w owulację trafiliśmy. po za tym u męża w rodzinie tylko faceci się rodząOj tam szanse zawsze są a i owulacja mogła też się przesunąć Daj znać jak już będziesz wiedziała kto siedzi w brzuszku
oliwka_11 to jak zmajstrowaliście go w sylwestra to kiedy miałaś termin?
Moje dzieci to w 80% jak nie więcej mają ciuchy z Lidla. Nic się z nimi nie dzieje. A mam też takie co dostałam też z Lidla po dwójce innych dzieci i moje też w tym chodzą i nic się nie dzieje z nimi. Także ja też polecam Lidla.Dokladnie ubranka z pepco to maja do siebie ze (szczegolnie spodnie) sie kulkuja nie pamietam jak to bylo z body. Z biedy to samo rozciagaja sie strasznie. W lidlu sa jakosciowo dobre ubranka nic sie z nimi nie dzieje.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom