reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jezu... Jak się wkurw... Najpierw dzwoni do mnie kurier gdzie mieszkam bo niedawno się przeprowadziła i jest to na uboczu miasteczka to mu tłumacze, a on za chwilę dzwoni i się zaczęło wdzierac że coś mi się pomieszalam, nosz kur... Mówię że nie będę z Panem dyskutować bo ja się a Pana nie krzyczę i się rozlaczykan, o dzwiwo za 5 min się pojawił czyli chyba dotarło gdzie mieszkam, no i idzie mruczy pod nosem o boże o boże.... Już ciśnienie 160, daje mu kasę a on zagląda o twierdzi że nie ma wydać no ja te, zero drobnych w domu, zabiera ta paczkę nic nie mówiąc i znowu o boże.... Trzapnelam drzwiami,...
Fest :szok:

reklama
Musiałam się wyzalić, chyba ta ciąża to jednak podnosi ciśnienie normalnie pewnie bym to olala... Ale nie będę miała dziś poduszki :/
Pewnie ja jutro przywiezie wtedy na do widzenia powiem mu o boże...

Ja też polecam Lidla. Bardzo dobre jakościowo i wygodne dla malucha. Ciuszki z pepcoi zbiegają się w praniu więc zawsze kupuje większe.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu... Jak się wkurw... Najpierw dzwoni do mnie kurier gdzie mieszkam bo niedawno się przeprowadziła i jest to na uboczu miasteczka to mu tłumacze, a on za chwilę dzwoni i się zaczęło wdzierac że coś mi się pomieszalam, nosz kur... Mówię że nie będę z Panem dyskutować bo ja się a Pana nie krzyczę i się rozlaczykan, o dzwiwo za 5 min się pojawił czyli chyba dotarło gdzie mieszkam, no i idzie mruczy pod nosem o boże o boże.... Już ciśnienie 160, daje mu kasę a on zagląda o twierdzi że nie ma wydać no ja te, zero drobnych w domu, zabiera ta paczkę nic nie mówiąc i znowu o boże.... Trzapnelam drzwiami,...
Zadzwoń i złóż skargę. Mi się jeszcze nie zdarzyło by nie miał wydać szczególnie z rana. Co do nieuprzejmości to się tacy gburowaci zdarzają to przyszłościowo jak coś kupuje to jak można wybieram inną firmę kurierską by był fajny kurier

Musiałam się wyzalić, chyba ta ciąża to jednak podnosi ciśnienie normalnie pewnie bym to olala... Ale nie będę miała dziś poduszki :/
Uuu... :(
Szkoda, że musisz czekać na poduchę, a co do kuriera - czasem są dziwni, ale ciąża zmniejsza tolerancję na głupotę i chamstwo ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam mamusie [emoji1] dopiero wstalam az sie przerazilam jak zobaczyłam godz 11 na zegarku [emoji13] wiem ze to dopiero początki ale cala noc mi brzuch przeszkadzal w spaniu dziwnie bolal jak spalam na boku wy tez tak juz macie??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też tak nam jak śpię na boku i tak bardziej się przekręce jakby troszkę na brzuszek to wtedy nawet potrafię się obudzić z takim dziwnym uczuciem, od razu kładę się bardziej na boku

Do góry