gochagosiaczek
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] niestety nie da sie Was nadrobic [emoji14] milego i dobrego dnia dla wszystkich [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie dziwne uczucie a potrafi obudzic.Ja też tak nam jak śpię na boku i tak bardziej się przekręce jakby troszkę na brzuszek to wtedy nawet potrafię się obudzić z takim dziwnym uczuciem, od razu kładę się bardziej na boku
U mnie też leżą ale w 90,% są to dla dziewczynek całe w różu ( swoją drogą nie wiem czemu dla dziewczynek walą wszystko w różu, potem tych typowo chłopięcych nie ma bo rodzice dziewczynek też kupują właśnie te bo są bez różu a np. żółte, biało beżowe biało niebieskie) a jeszcze jak zostają to te najmniejsze rozmiaryU mnie jest to samo, za to ostatnie ciuszki które były w gazetce leżą na półkach już 3ci tydzień.
Śliczny brzuszekCzesc dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] niestety nie da sie Was nadrobic [emoji14] milego i dobrego dnia dla wszystkich [emoji8]
Jeej, jaki duży [emoji7][emoji7][emoji7]Śliczny brzuszek
Jaki duży brzusia [emoji7]Czesc dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] niestety nie da sie Was nadrobic [emoji14] milego i dobrego dnia dla wszystkich [emoji8]
U mnie leżą pajacyki niebieski ale jakoś mi się nie podobają. No właśnie też się zastanawiam dlaczego nie robią więcej ciuszków w neutralnych kolorach.U mnie też leżą ale w 90,% są to dla dziewczynek całe w różu ( swoją drogą nie wiem czemu dla dziewczynek walą wszystko w różu, potem tych typowo chłopięcych nie ma bo rodzice dziewczynek też kupują właśnie te bo są bez różu a np. żółte, biało beżowe biało niebieskie) a jeszcze jak zostają to te najmniejsze rozmiary
Mnie boli, przeszkadza, ciagnie. Nie mowiac o kosciach w moednicy, kroku czy nie wiem gdzie, ktore mi strzelaja i przeskakuja przy odwracaniu sie. Ale pamietam, ze w poprzedniej ciazy mialam identycznie, takze no...Witam mamusie [emoji1] dopiero wstalam az sie przerazilam jak zobaczyłam godz 11 na zegarku [emoji13] wiem ze to dopiero początki ale cala noc mi brzuch przeszkadzal w spaniu dziwnie bolal jak spalam na boku wy tez tak juz macie??
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Łooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jestCzesc dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] niestety nie da sie Was nadrobic [emoji14] milego i dobrego dnia dla wszystkich [emoji8]
Jaki duzyyy [emoji173][emoji173]Czesc dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] niestety nie da sie Was nadrobic [emoji14] milego i dobrego dnia dla wszystkich [emoji8]